Majte s jeho ex dobrý vzťah. Poteší to aj vášho partnera.Shutterstock
StoryEditor

Udržiavanie korektného vzťahu s priateľovou ex sa vám vyplatí. Viete prečo?

11.10.2024, 14:00
Vzťahy

Bývalé priateľky sú často tým súčasným tŕňom v oku a naopak. Funguje medzi nimi istá rivalita a to najmä vtedy, ak sa váš partner so svojou ex rozišiel v dobrom, ostali kamarátmi a aj naďalej sa plánujú stretávať. Aby ste to zvládli s gráciou, bude to chcieť poriadnu dávku sebavedomia a sebaovládania.

Len v dobrom

Ak aj viete o dôvodoch, pre ktoré sa váš partner s bývalou priateľkou rozišiel a povedal vám o nich, nemusíte za každú cenu hádzať všetku špinu len na ňu. Každá minca má dve strany. A pravda je vždy niekde uprostred. V zlom o nej nehovorte ani pred ním, ani pred ľuďmi, ktorí ju poznajú. To, že nebudete intrigovať je znak toho, že ste vyzretá osobnosť.

Budete informovaná

Iste aj vám prinesie väčší pokoj na duši, ak o nej čo to budete vedieť. Rozhodne tým nemáme na mysli, že máte vyzvedať a zištne sa o ňu zaujímať. No ak budete mať korektné vzťahy, budete možno pomerne rýchlo vedieť o prípadnom novom vzťahu, alebo o jej plánoch do budúcna.

Bude spokojný

Žiadny muž netúži mať po svojom boku žiarlivú partnerku. Ak ten váš uvidí, že ste nad vecou a nezakazujete či nevyčítate mu niečo, čo on už má dávno uzavreté, bude to pre vás obrovské plus. Možno aj vďaka tomu váš vzťah nadobudne nový rozmer a obaja v ňom získate istotu, ktorá je pre zdravé fungovanie taká dôležitá.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. október 2024 14:02