Pozor na varovné signály v začiatkoch vzťahu.archív
StoryEditor

Pozor na zamilovanosť: Kvôli nej prehliadnete varovné signály a negatívne stránky partnera

08.10.2024, 12:00
Vzťahy

Keď sa do niekoho zamilujete, svet vidíte akosi ružovejší než v skutočnosti je. Síce je tento stav príjemný, môže mať aj negatívne dopady. Nielenže kvôli zamilovanosti prehliadnete varovné signály, ale úplne si zabudnete všímať negatívne stránky partnera. Pozrite sa, na čo si dať pozor, keď váš mozog a srdce cíti len lásku.

Myslí len na seba

Pomáha vám partner? Stará sa o vás, keď ste choré alebo vám poskytuje oporu v ťažkých dňoch? Urobí si deň voľna kvôli vašim narodeninám a občas pre vás pripraví prekvapenie v podobe večere? Ak ste na každú jednu otázku odpovedali záporne, niečo nie je v poriadku. Ak to s vami predsa partner myslí vážne, nebude sebecký, ale naopak urobí všetko pre to, aby ste sa cítili dobre. 

Všetko na vás je zlé

Máte niekedy pocit, že ste škaredé, plnšie v bokoch alebo menej inteligentné ako iné ženy? Pravdepodobne vás o takýchto veciach či vašich nedostatkoch núti premýšľať partner. Odhoďte ružové okuliare a vzťah radšej ukončite, aby ste sa po psychickej stránke nedostali na úplné dno. 

Bývalé partnerky boli také a hentaké 

Varovným signálom v začiatkoch vzťahu môže byť aj ohováranie bývalých partnerov. Pokiaľ vám vaša polovička neustále hovorí, aký bol ex partner zlý a za rozchod mohol práve on, zbystrite. Váš súčasný partner totiž absolútne nepripúšťa možnosť, že by niekedy urobil chybu on, takže neočakávajte, že to vo vašom vzťahu bude vyzerať inak. 

Druhá matka

Musíte občas vychovávať svojho partnera alebo kontrolovať, či má všetky účty zaplatené a doma navarené? Utekajte! Nikto nechce partnera, o ktorého sa treba starať ako o malé dieťa. Ak si myslíte, že sa raz zmení, mýlite sa. Jednoducho, na vzťah musí ešte vyzrieť. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. október 2024 12:03