Mužov môžete ohúriť aj emocionálne, ako na to?Archív/ Mafra
StoryEditor

Zaujať nemusíte len vzhľadom. Dá sa to aj pomocou emócií, toto platí na všetkých mužov!

23.09.2024, 18:00
Vzťahy

Toto poznáme asi všetky. Snažíme sa zaujať mužov našim dokonalým outfitom, bezchybným makeupom a zvodnou vôňou. Pred spoločným rande sme ochotné chystať sa aj niekoľko hodín, a vôbec nám to neprekáža. Vedeli ste, že mužov môžete očariť nielen vzhľadom ale aj svojimi emóciami? Hovorí sa tomu emocionálne zaujatie a dokáže oveľa viac, ako si viete predstaviť.

Hovorí sa, že naše emócie dokážu ovplyvniť mnoho. O niečo menej sa však hovorí o tom, že dokážu dokonca priťahovať našich potenciálnych partnerov. Aj keď to nemusí byť jednoduché, výsledky naozaj stoja za to. Tu je niekoľko rád, vďaka ktorým sa vám podarí zaujať pánov nielen vďaka vzhľadu, ale práve vďaka vašim emóciám. Tak teda, do toho dámy!

Buďte samé sebou, to je základ

V prvom rade, nezabúdajte na to, že ste výnimočné presne také, aké ste! Nesnažte sa byť niekým iným a hrať sa na iné osobnosti. Všetky sme jedinečné a pre mužov dokonalé v absolútnej prirodzenosti. Často  sa stáva, že najmä na prvých stretnutiach sa snažíme urobiť dojem a predstierať niečo, čo nie je úplne skutočné. A práve v týchto momentoch, robíme obrovskú chybu. Zabudnite na akékoľvek pretvárky. Muži idú do kolien z toho, keď majú vedľa seba úprimnú a prirodzenú krásku.

Koniec nedostupnosti, otvorte sa

Ďalším kľúčom k emocionálnemu ohúreniu našich polovičiek, je otvorenie sa. Aj keď to znie zvláštne, tento bod je pomerne jednoduchý. Mnoho žien často vsádza na techniku nezávislých, tvrdých a nedostupných dám. Faktom je, že pánom sa páči keď sme pre ne dostupné a keď našim emóciám čo i len najmenej rozumejú. Verte preto jemnosti a prirodzene pánom dovoľte vám porozumieť. Samozrejme, neprezrádzajte všetko. Choďte na to postupne a dosiahnete zaručených výsledkov.

Nežnosť, láska a dotyk

Tretí bod sa vám určite bude páčiť. Je ním totižto obyčajná láskavosť a dotyky. Ak budete k vašim vysnívaným partnerom láskavé a plnohodnotne im to prejavíte, nepochybne budú jasať šťastím. Pozor, dotyky neznamenajú nadmerné obchytkávanie druhej osoby počas celého dňa. Práve naopak. Znamenajú jemné a občasné pohladenie, šteklenie či škrabkanie. Je vedecky dokázané, že dotyk vytvára v tele oxytocín.  Je to hormón lásky, vďaka ktorému ho budete dokonale priťahovať.

Verte si!

Muži milujú sebavedomé ženy, toto jednoducho platí. Nebojte sa pánom ukázať, že sa máte rada a že si vo všetkých oblastiach svojho života veríte. Či už hovoríme o  postave, práci alebo mentálnom nastavení. Verte si a dajte to znať! V tomto prípade sa nie je začo hanbiť. Všeobecne jednoducho platí, že ak si budete isté samé sebou, budú si vami istí aj vaše polovičky.

Vsaďte na ťažšie témy

Posledným bodom, vďaka ktorému budeme mužov emocionálne priťahovať, sú témy o ktorých hovoríte. Nerozprávajte sa len o povrchných záležitostiach, ale choďte o niečo hlbšie. Samozrejme, nemusíte diskutovať o náročných situáciách v spoločnosti, ktorým nerozumiete. Hovorte o budúcnosti, o práci, vašom živote či o vašich priateľoch. Ak sa pánom podarí spoznať vás aj z takejto stránky, bude ich to poriadne priťahovať. Možno to hneď nepriznajú, ale pravdou zostáva, že sa im páči, keď o veciach premýšľame a hovoríme. Tak im ukážme, že to naozaj dokážeme!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. september 2024 18:02