Muži vnímajú milovanie na jednu noc úplne inak ako ženy!Dreamstime
StoryEditor

Jedna noc, dva pohľady: Muži vnímajú jednorazové milovanie úplne inak ako ženy!

16.09.2024, 21:00
Vzťahy

V súčasnej dobe sme ohraničení mnohými pravidlami, systémami či očakávaniami. Niekedy preto môže byť neuveriteľne lákavé z tohto stereotypu uniknúť. Mnohým ľuďom sa to darí práve vďaka jednorazovým úletom. Sex na jednu noc prináša rýchle uspokojenie, má však aj niekoľko negatívnych stránok. Faktom je, že muži ho vnímajú celkom inak ako my ženy. Z niektorých rozdielov budete prekvapení!

Jednorazový sex môžeme všeobecne charakterizovať ako uvoľnenie dlhodobo zbieranej sexuálnej energie. Ľudia sa preň rozhodnú zväčša kvôli túžbe skúsiť niečo nové a nepoznané. Taktiež tak môžu urobiť kvôli snahe vybočiť zo svojho stereotypu alebo niekedy práve kvôli obrovskej túžbe po druhej osobe. Na takéto konania často vplýva alkohol, dlhodobá nespokojnosť vo vzťahu alebo jednoducho spontánnosť. Dôvodov je mnoho a niet pochýb o tom, že ak niekto chce, vždy si nájde príčinu.

Rozdiel je v emóciách

Faktom však zostáva, že rovnako ako na vzťahy či na život, aj na jednorazové zápletky majú páni iný pohľad ako my dámy. V prvom rade, my ženy sme prirodzene oveľa viac emotívnejšie. Platí to samozrejme aj v intímnej oblasti. Keď sa rozhodneme pre dobrodružstvo výhradne na jednu noc, potrebujeme k mužovi cítiť aspoň nejakú tú náklonnosť. Do styku primiešavame oveľa viac emócií ako páni. Aj keď v hĺbke duše vieme, že s týmto človekom dlhodobo pár tvoriť nebudeme, istej naviazanosti na neho sa nevyhneme.

Na druhej strane, páni dokážu emócie od fyzického aktu oddeliť oveľa jednoduchšie. Jednorazový sex je pre nich záležitosťou pudu a ničím viac. Do prepojenia neprinášajú emócie a sústredia sa výhradne na telá dvoch ľudí.

Čo sa nám páči?

Ďalší dôležitý rozdiel spočíva napríklad vo faktoroch, ktoré si pred takýmto konaním všímame. Ženy sa tejto aktivity vrhnú najmä kvôli tomu, že sa im muž páči ako osobnosť. Často im pripomína niekoho z ich minulosti, alebo sa im podobá na jedného ich idolov. Naopak muži sa pre spontánne vzplanutie rozhodnú zväčša na základe fyzickej príťažlivosti. Na ženách ich často zaujme ich telo, vôňa, výzor alebo spôsob ich dotýkania sa.

My chceme uznanie, páni uspokojenie

Faktom zostáva, že ženy potrebujeme  uznanie a ohodnotenie. Každá dáma, pred vstupom do takýchto intímností potrebuje cítiť, že je pre muža dôležitá. Potrebuje si byť istá, že je ňou úplne posadnutý a je pre neho dokonale atraktívna. Muži sa na to pozerajú celkom inak. Stačí im vedieť, že dámu priťahujú a je ochotná s nimi niečo takéto podstúpiť. Zas raz sa vraciame k pointe, že ženy od takýchto záležitostí očakávajú oveľa viac.

Toto nasleduje potom...

Pomaly, ale isto prechádzame k časti, ktorá nasleduje po styku. Muži sa po príjemných skúsenostiach rýchlo oťukajú a pokračujú vo svojom každodennom živote. Zážitok rozhodne vnímajú ako prínosný, avšak nezaťažujú sa ním viac, ako by bolo potrebné. Ženy sa na to pozerajú celkom inak. Aj napriek tomu, že intímnosti spolu zažili len jeden krát, často sa k nim vo svojich myšlienkach vracajú. Premýšľajú, čo mohli urobiť inak, čo sa im páčilo a čo nie. Často krát sa dokonca stáva, že dámy sa aj za pár minút dokážu na druhú osobu citovo naviazať. Dumajú, aké by to bolo, keby s daným človekom predsa len trávili pár. Zamýšľajú sa nad všetkými možnými a zväčša aj nemožnými scenármi.

Či už patríte k ľuďom, ktorých takéto scenáre lákajú, alebo naopak k úplnému opaku, jedno zostáva rovnaké. Svoje konanie si za každých okolností premyslite a hlavne, buďte opatrní. Užívajte si, ale len tak, aby ste to potom nemuseli ľutovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 21:02