Zlé dievčatá presne vedia, aké zbrane fungujú na mužov.dreamstime
StoryEditor

Viete čo muži milujú na „zlých dievčatách“? Inšpirujte sa

01.09.2024, 08:00
Vzťahy

Udivuje vás, že vaša kamarátka či kolegyňa je poriadna mrcha a aj napriek tomu sa okolo nej neustále točia muži a bojujú o jej priazeň? Nuž, niektoré dámy presne vedia ako si omotať mužov okolo prsta. Viete, čo na takýchto zlých dievčatách muži milujú úplne najviac?

Nemusia byť ani kráľovné krásy na to, aby si získali pozornosť mužov. Je to ich charizma, ale aj činy, ktoré na nich opačné pohlavie tak priťahujú.

Rafinované

Zlé dievčatá sú rafinované. Nie sú ani zďaleka prvoplánové a v podstate nikdy neviete, čo od nich môžete čakať. To na nich mužov veľmi baví. Nechávajú ich v neistote, musia o ne bojovať a nepodkladajú sa im na zlatom podnose.

Musíš si to zaslúžiť

Vy čakáte doma manžela či partnera s večerou, uprataným bytom a snažíte sa vytvoriť domov, do ktorého sa rád vracia. A ona? Chladnička väčšinou zíva prázdnotou a jej byt je hocijaký, len nie útulný. Možno vám pripraví večeru, no len veľmi výnimočne. V každom prípade vo vás vyvolá pocit, že to vy sa budete chcieť starať o ňu než ona o vás.

Pomoc

Tieto ženy sa určite nehrajú na super hrdinky, ktoré všetko zvládnu. Nemajú problém požiadať mužov o pomoc a oni sa aj vďaka tomu cítia užitoční. Imponuje im, že majú vedľa seba krehké ženy, ktoré ich potrebujú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. september 2024 08:01