Veronika prezradila, prečo má prelepené čelo.Instagram/Veronika Cifrova Ostrihonova
StoryEditor

Veronika Cifrová Ostrihoňová skončila s rozbitým čelom. Niekoľko dní po autohavárii sa rozhodla prehovoriť

30.08.2024, 13:20
Celebrity

Veronika Cifrová Ostrihoňová už nejaký ten mesiac pôsobí ako europoslankyňa. Voľné chvíle sa preto snaží užívať si v kruhu najbližších. Minulotýždňový výlet však pre celú rodinu mohol dopadnúť veľmi nešťastne. Rodina bola súčasťou autohavárie, z ktorej našťastie väčšina posádky vyviazla bez zranení. Okrem Veroniky.

Po týždni Veronika prezradila, prečo mala na fotke, prelepené čelo. Fotografiu zverejnil jej manžel, známy moderátor, Sajfa.

Hrozivá nehoda

Veronika vyšla po niekoľkých dňoch s pravdou von: „Môj muž zverejnil fotku, kde vidno, že mám na čele leukoplast. Keďže už prichádzajú otázky, prečo, poviem otvorene, ako to bolo. Minulý týždeň sme autom cestovali celá rodina na víkendovú chatu. Ja, Matej aj obe deti. Išli sme predpisovo, žiaľ do nás zozadu narazilo druhé auto. Našťastie, okrem dvoch štichov na mojom čele sme vyviazli bez zranení. Šofér auta, ktoré do nás narazilo, bol zdravotne okej tiež.“ Nehoda mohla pre posádku oboch áut dopadnúť aj tragicky: „Nebudem popierať, že to bol stres a šok. A zároveň mimoriadna úľava a vďaka, že hrozivá nehoda, ktorej výsledkom boli dve zničené auta, si nevypýtala vyššiu daň. Zároveň ďakujem všetkým záchranným zložkám za rýchly, efektívny a ľudský prístup.“

image

Veronika s manželom Matejom.

image

Cifrovci mali hrozivú auto nehodu. 

image

Veronika si užíva voľné chvíle s najbližšími.

Instagram/Veronika Cifrova Ostrihonova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. september 2024 09:50