Ak máte pocit, že vám vo vzťahu niečo škrípe je čas na zmenu.dreamstime
StoryEditor

Potrebuje vaša láska nové podnety? Otestujte sa, či nastal ten čas

26.08.2024, 11:30
Vzťahy

Našli ste si lásku, ale ružové okuliare vám vydržali len rok či dva? Podľa princípu starého čínskeho umenia feng šuej, ktoré znie VŠETKO TEČIE, vždy všetko podlieha zmenám. Aj vzťahy..

Ak máte pocit, že vám vo vzťahu niečo škrípe, aj vaša láska potrebuje nové podnety. Otestujte sa, či nastal ten čas. Nasledujúce otázky by vás mali upozorniť na najčastejšie prekážky na ceste k úspešnému partnerstvu a k naplnenému sexuálnemu vzťahu. Objavte svoje slabé stránky a buďte včas aktívni. Prečítajte si nasledujúce otázky, ktoré sme zoradili do šiestich oblastí. Ak aspoň na jednu z otázok v každej oblasti odpoviete áno, potrebujete podporiť váš vzťah a my vám poradíme, ako.

Všedný deň

  • Obmedzil sa váš všedný deň vo vzťahu na sivú rutinu?
  • Po príchode z práce domov chcete mať len pokoj?
  • Cítite sa zo dňa na deň nejako menej tvoriví?
  • Váš partner sa už dávno nestará o domácnosť a rodinu?
  • Nemá zmysel hovoriť o peniazoch, pretože sa to väčšinou končí iba stresom?

Naše rady: Potrebujete zmenu a spoločný rozhovor. Otvorene sa porozprávajte a znovu si rozdeľte povinnosti. Hľadajte možnosti tvorivého vyrovnania. Najťažšou výzvou pre každý vzťah je, keď máte s dôverou a otvorene hovoriť o starostiach a ťažkých situáciách. Alebo vám padne ľahko povedať partnerovi svoje želania, prípadne kritické slová a návrhy, ako by sa mal správať? Výhovoriek, ako odsunúť nutný rozhovor, alebo mu zabrániť, je nadostač. Skrýva sa za tým podprahový strach, ako aj nechuť priznať sa k svojim slabým stránkam.

 

Keď sa na to pozrieme cez okuliare feng šuej, sabotujeme tým voľný tok energie v našom živote. Dôsledkom je zatarasenie energie, ktoré sa prejavuje nespokojnosťou, potláčanou agresivitou, náhradným správaním (nadmernými nákupmi, prehnaným konzumovaním sladkostí) alebo chorobami.

Spoločné záujmy

  • Spoločné aktivity vo voľnom čase takmer neexistujú?
  • Váš partner alebo aj vy samy ste „uzavreli manželstvo“ s televízorom, počítačom alebo prácou?
  • Každý partner si ide svojou cestou, neplánujete si každodenné spoločné akcie?

Dokonca aj dovolenka sa končí stresom?

Naše rady: Postarajte sa o čerstvý vietor v plánovaní času. Vyskúšajte hru pre hru. Kedy ste sa naposledy poriadne bezstarostne vybláznili? A kedy ste sa poriadne od srdca zasmiali? Užívali si spoločný život so svojím milovaným partnerom hravo a samopašne? Len ťažko si na ten dávny čas spomeniete? Je teda najvyšší čas na zmenu.

Poobzerajte sa a popremýšľajte, ako hneď a zaraz vymyslíte čosi zvláštne, ako by ste sa mohli spolu hrať. Nedala by sa z porozkladaných časopisov urobiť pekná spoločná koláž? Nemohli by ste spolu poskladať špeciálnu hudobnú zmes na bláznivý alebo vrúcne intímny tanec v obývačke? Prečo nepostavíte z kociek detí zámok snov zo siedmej galaxie?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. september 2024 09:07