Nevera je veľmi vážny problém a nie je ľahké ju odhaliť.Dreamstime
StoryEditor

Ako odhaliť partnerovu neveru? Na toto by ste si mali dať poriadny pozor!

02.07.2024, 07:00
Vzťahy

Vzťahy sú niekedy naozaj komplikované, o tom niet pochýb. Avšak najväčší problém nastáva v momente, keď začnete mať pochybnosti, že partnerovo srdce už nepatrí iba vám. Neustále ho podozrievate, máte pocit, že sa dramaticky zmenil a v každom jeho pohľade už vidíte niekoho iného. Nepanikárte, možno iba zbytočne dramatizujete. Na druhej strane, na vašich pochybnostiach môže byť kúsok pravdy. Týchto pár znakov vám pomôže odhaliť aká je skrytá skutočnosť. Či je problém iba vo vašej hlave, alebo ho skutočne treba začať riešiť.

Vzťah je dlhodobá práca na oboch stranách. Ak úsilie nie je rovnomerné, môže to viesť k poriadnym komplikáciám. Gigantický problém však vzniká najmä v momente, keď sa u vás vyskytnú pochybnosti. Vašej polovičke akosi prestávate dôverovať a nedokážete sa pri ňom usmievať, tak ako predtým. Odhaliť, či vám ten druhý zahýba nemusí byť jednoduché. Práve naopak, dá to skutočne zabrať! Nezúfajte a buďte pozorné, na tieto znaky by ste si mali dať pozor.

Zmenil správanie? Zamyslite sa    

Prvým a základným znakom, sú akékoľvek zmeny v jeho správaní. Prehnané tajnostkárstvo, mlčanlivosť či vyhýbanie sa spoločnému tráveniu času. Môže ísť aj o netradičné zmeny pracovného harmonogramu. Ak sa celý život váš partner vracal domov v rovnakom čase a zrazu to z neznámych príčin nerobí, niečo asi v poriadku nebude. Skúste si detailnejšie všímať ako svoje dni trávi a ako sa chová pri aktivitách, v ktorých to kedysi fungovalo perfektne. Ak uvidíte zmeny aj po tejto stránke, nevera môže byť jednou z príčin.

Prehnaná hygiena a starostlivosť

V prípade ak vám partner zahýba, zmeny sa nemusia dostaviť len v podobe jeho správania. Prevrat môže nastať aj vo výzore. Do práce, či na akékoľvek stretnutia sa prehnane chystá, používa oveľa viac voňavky a hygiene venuje toľko času, ako nikdy predtým. Ak spozorujete takéto maniere, prirodzene, môže sa vám to zdať zvláštne. Ak na prípravu na romantickú večeru s vami neminie čo i len kúsok snahy, neváhajte s ním o tom porozprávať. Prílišná starostlivosť kvôli obyčajnému dňu v práci predsa nie je v poriadku, no nie?

Mobil ako poznávacie znamenie

Ďalším znakom, ktorý netreba podceňovať je partnerov telefón. Hovorí sa, že ak svojej polovičke dôverujeme, jeho mobil nás ani najmenej nemusí zaujímať. Avšak ak je vzájomná dôvera naštrbená, je v poriadku overiť si, či iba zbytočne nepreháňame. Ak druhá osoba venuje svoj čas okrem nás aj niekomu inému, pravdepodobne budú v úzkom kontakte. Či už cez sociálne siete, alebo cez nenápadné SMS. Všímajte si taktiež jeho reakciu na to, keď bezprostredne vezmete jeho mobil do rúk. Ak to ním ani nepohne, je všetko v poriadku. Ak však začne panikáriť a vezme si ho okamžite k sebe, mali by ste byť opatrná.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. júl 2024 09:57