Nevera je veľmi vážny problém a nie je ľahké ju odhaliť.Dreamstime
StoryEditor

Ako odhaliť partnerovu neveru? Na toto by ste si mali dať poriadny pozor!

02.07.2024, 07:00
Vzťahy

Vzťahy sú niekedy naozaj komplikované, o tom niet pochýb. Avšak najväčší problém nastáva v momente, keď začnete mať pochybnosti, že partnerovo srdce už nepatrí iba vám. Neustále ho podozrievate, máte pocit, že sa dramaticky zmenil a v každom jeho pohľade už vidíte niekoho iného. Nepanikárte, možno iba zbytočne dramatizujete. Na druhej strane, na vašich pochybnostiach môže byť kúsok pravdy. Týchto pár znakov vám pomôže odhaliť aká je skrytá skutočnosť. Či je problém iba vo vašej hlave, alebo ho skutočne treba začať riešiť.

Skúste ho počúvať

Ak na niekoho myslíme, nevieme prestať o ňom rozprávať. Rovnako to môže byť aj v prípade mužov, niekedy si ani oni nedokážu pomôcť. Možno majú pocit, že hovoria absolútne obyčajne o svojej kolegyni. Keď však o niekom rozprávate pričasto, začne to byť podozrivé. A práve toto môže byť znak, že s danou osobou má váš partner viac ako kamarátsky vzťah. Jednoducho, pozorne mu načúvajte. Zamyslite sa, o kom sa s vami najčastejšie zhovára. Nerobte však unáhlené závery. Každá žena, ktorú spomenie nemusí byť hneď jeho milenka.

ANKETA
Podozrievali ste niekedy partnera z nevery?

Ako odpovedá a ako reaguje?

S počúvaním súvisí ešte jedna dobre mienená rada. Pozorne sledujte, ako druhý človek odpovedá na vaše otázky. Či ich pozorne počúva, hovorí celé vety a prezentuje sa bez zaváhania. Zamerajte sa aj na to, či nehovorí sekane alebo so stresom. Práve to môže byť dôkazom toho, že pred vami niečo zatajuje. Taktiež fakt, že je nepozorný a vy mu musíte svoje otázky zakaždým opakovať. To by ani jednu z nás nebavilo. Koniec koncov, svedčí to o tom, že je myšlienkami úplne niekde inde.

Pozor aj na chute

Na prvý pohľad to možno vyznie zvláštne, avšak s neverou môže súvisieť aj zmena chuti. Začal jesť veci, ktoré mu doteraz nechutili, ochutnávať nápoje, ktoré nemal rád. Alebo práve naopak, vylúčil potraviny, ktoré zbožňoval a prestal piť tekutiny, bez ktorých si predtým svoj deň nedokázal predstaviť. Ak ste si všimli práve takéto správanie, je na mieste spozornieť. V tomto prípade buďte odvážne, pokojne sa ho spýtajte čo je príčinou jeho nových rozhodnutí. Z  odpovede budete vedieť múdrejšie posúdiť, či hovorí pravdu alebo vám klame.

Ak ste v niektorých z týchto rád našli správanie vášho muža, mali by ste si dávať pozor. Nevera je skutočne vážna záležitosť, ktorú netreba podceňovať. Nie nadarmo sa hovorí, že ak to urobil jeden krát, je viac než pravdepodobné, že to urobí aj druhý.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. október 2024 20:57