Pri flirtovaní nemusí na každého platiť to isté.dreamstime
StoryEditor

Na toto počas flirtovania radšej zabudnite ...nič z toho na mužov nefunguje

03.07.2024, 14:00
Vzťahy

Leto so sebou prináša množstvo príležitosti na zoznamovanie sa s novými ľuďmi a tiež na koketovanie či flirtovanie. Ak však chcete, aby z obyčajného flirtu možno vzišlo niečo viac, pozor na techniky, ktoré použijete. To, čo sa vám môže zdať sexi, mužský radar vôbec nezaeviduje, alebo vyhodnotí ako trápne.

Stop

Ak si myslíte, že ho ohúrite rozprávaním o vašich bývalých vzťahoch, mýlite sa. Na prvých stretnutiach je toto to posledné, čo chcú muži riešiť a počúvať. A opatrne aj s dvojzmyslami. Všetko s mierou. Sem tam poznamenať niečo trefné nemusí byť na škodu, no odtiaľ potiaľ. Nech v prvých minútach nenadobudne pocit, že ste pre neho ľahká korisť.

Dotyky

A ľahká dosiahnuteľná „trofej“ pre druhú stranu budete aj vtedy, ak si neustrážite ruky pod kontrolou. Tak jeho ako svoje. Dajte si pozor na príliš časté či intímne dotyky. A to predovšetkým vtedy, ak máte záujem o to, aby neostalo len pri flirtovaní, ale máte eventuálne záujem o niečo vážnejšie.

Komplimenty

Ak je vašou taktikou pri flirtovaní to, že vášmu potenciálnemu partnerovi dávate kompliment za komplimentom tak vedzte, že to tiež nie je úplne najšťastnejšia cesta. Pohladiť mužské ego sa síce vyplatí, no ak je toho príliš veľa, je to okaté a veľmi prvoplánové. A to už sa mužskému pokoleniu až tak páčiť nemusí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 22:16