Júlia Švehlová.Instagram/Julia Svehlova
StoryEditor

Slovenský raper má doma poriadnu dračicu. Odvážne fotky hovoria za všetko

02.07.2024, 08:00
Celebrity

Raper Michael Švehla (37), ktorého poznáte pod pseudonymom Majself má po svojom boku poriadnu dračicu! Jeho manželka Júlia sa pochválila odvážnymi fotkami, na ktorých má sexapeel na rozdávanie. Dvojica patrí k najstabilnejším párom slovenského šoubiznisu a iskrí to medzi nimi aj po jedenástich rokoch.

Aj napriek tomu, že Júlii možno jej nádherne vyšportovanú postavu mnohé dámy závidia, nebolo to vždy také ideálne.

Iskrenie aj po rokoch

Júlia a Majself spolu tvoria pár už 11 rokov. Od roku 2015 sú manželmi a vychovávajú spoločného syna Nikolasa. Medzi partnermi to aj po dlhých rokoch stále iskrí a je očividné, že prítomnosť jeden druhého si naplno užívajú. Majself ani Júlia, ktorá je úspešná mejkap artistka nemajú za sebou žiadne avantúry a to aj napriek tomu, že sa pohybujú v prostredí, v ktorom to nie je nič výnimočné. Pokojne ich preto môžeme označiť za jeden z najstabilnejších párov slovenského šoubiznisu.

Cesta ku krásnej postave

Júlia sa pochválila sériou niekoľkých fotografií, na ktorých má krásnu, vyrysovanú postavu. Je známa svojou láskou k zdravému životnému štýlu a športu a to ako vyzerá, určite nemá zadarmo. Práve naopak, jej dokonalé telo je len odzrkadlením tvrdej driny vo fitnescentre a sebadisciplíny. Komentár, ktorý zverejnila pri fotografii hovorí za všetko: „Už tomu konečne chápem, konečne si uvedomujem tú dôležitosť načasovania. Všetko sa deje pre nás, len treba byť otvorený, počúvať, veriť. Byť prítomný tu a teraz, prejavovať sám sebe tú radosť, lásku, vďačnosť, ľahkosť a dokážeme všetko po čom naše srdce túži. Je to dokonalé.“ Mejkap artistka však neváhala a pridala aj fotografiu spred pár rokov, kedy vyzerala na nepoznanie od jej dnešnej podoby: „Dávam sem tieto tri fotky ako inšpiráciu, že to ide a chcem vám k tomu povedať ešte jednu vec - na tretej foto som po pôrode asi 2 roky a na dovolenke s mojou krásnou rodinou a cítila som sa ako bohyňa Afrodita a bola som šťastná, lebo som prekonala chorobu a dve operácie v tehotenstve, porodila nádherného zdravého syna, mala som muža, ktorý miloval každý milimeter mňa, mala som prácu ktorá ma baví a dokonca sme si mohli dovoliť ísť na dovolenku, kde som si s nimi užívala prítomný okamih bez ohľadu na to, či som mala kg navyše. Vždy je to o tom ako sa človek cíti o tom aký má vibe.“ Júlia tak možno aj vďaka týmto fotografiám ženám ukáže, aké dôležité je mať sa rád. A v neposlednom rade im dá nádej, že ak majú dostatočnú disciplínu, dočkajú sa svojho vysnívaného cieľa.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. júl 2024 09:30