Pri flirtovaní nemusí na každého platiť to isté.dreamstime
StoryEditor

Na toto počas flirtovania radšej zabudnite ...nič z toho na mužov nefunguje

03.07.2024, 14:00
Vzťahy

Leto so sebou prináša množstvo príležitosti na zoznamovanie sa s novými ľuďmi a tiež na koketovanie či flirtovanie. Ak však chcete, aby z obyčajného flirtu možno vzišlo niečo viac, pozor na techniky, ktoré použijete. To, čo sa vám môže zdať sexi, mužský radar vôbec nezaeviduje, alebo vyhodnotí ako trápne.

Zabudnite na prvoplánové flirtovanie, mužov bavia rafinované ženy so zmyslom pre humor.

Toto rozhodne nie

Reč tela dokáže čo to povedať o druhej strane. Rovnako ako niektoré gestá, ktoré nemusia byť vždy práve najšťastnejšou voľbou. Preložená noha cez nohu, ktorá sa letmo dotkne vášho nápadníka či infantilné krútenie pramienkov vlasov na mužov už dávno nefunguje. Aj nevinné pohľady spod dlhých mihalníc či neustále bábikovské žmurkanie si radšej v tomto prípade odpustite.

image

Zabudnite na infantilné točenie vlasov na prsty.

dreamstime

S humorom

Humor je esenciou každého vzťahu. Väčšina ľudí miluje, keď sa môže so svojou polovičkou schuti zasmiať a ak je pár naladený na rovnakú vlnovú dĺžku a majú radi rovnaký humor, je to pre ich vzťah veľké plus. Určite je veľmi príjemné vidieť, že vás váš partner rozosmial, no chichúňanie sa a smiech nasilu vie rozpoznať každý aspoň trošku bystrý muž. Ak vás rozosmeje super, no nesmejte sa za každú cenu a na každej veci, ktorú vypustí z úst.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 20:50