Pri masáži nezabúdajte na jemné dotyky a dostatočný čas.Zdroj: Archív/ Mafra
StoryEditor

Chýba vám vo vzťahu vášeň? Skúste partnerskú masáž, môže vás poriadne nažhaviť

30.06.2024, 21:00
Vzťahy

Vášeň a romantika sú základnými piliermi akéhokoľvek vzťahu. Dotyky, bozky, objatia, sex. Všetko to k dokonalej vzájomnej súhre jednoducho patrí. Jedným zo spôsobov ako tieto oblasti posilniť, môže byť aj partnerská masáž. Možno sa to na prvý pohľad nezdá, avšak práve jemné dotyky a uvoľnenie, vám pomôžu spoznať svoju polovičku o niečo lepšie. Môžu vás dokonca poriadne nažhaviť a prinášajú tisícky benefitov, o ktorých ste pravdepodobne netušili. Príjemné spojenie rozhodne netreba podceňovať!

Masáž je relaxačná procedúra, ktorú by ste si mali dopriať pravidelne. Uvoľňuje nielen telo, ale aj myseľ. Rovnako to je aj v prípade, keď príjemnú službu vykonáva váš partner. S citom sa vás dotýka, hladká vás na miestach, na ktorých to máte rada a jednoducho uspokojuje vaše túžby. Tento krát to môžu byť aj také, o ktorých by ste svojmu masérovi určite nepovedali! A takáto ponuka sa rozhodne neodmieta.

Od imunite k predohre

O tom, že partnerská masáž má tisíce benefitov nemôžeme pochybovať. Hlavným z nich je napríklad to, že posilňuje imunitný systém, celkové zdravie a vyvoláva psychickú pohodu.  Uvoľňuje organizmus od stresu a napätia, dokáže rozprúdiť krv v tele a zbaviť nás akýchkoľvek toxínov. Na strane druhej vplýva aj na samotný vzťah. Je ideálnym prostriedkom pre lepšie spoznanie svojho partnera. Pomocou intenzívnych dotykov jednoducho dokážete zistiť, čo sa vašej polovičke páči. Tieto znalosti môžete následne využiť, za čo vám druhá osoba bude nepochybne vďačná.

Ďalším faktom je, že pri partnerskej masáži sa do tela vyplavujú nielen endorfíny, hormóny šťastia, ale aj oxytocín, hormón lásky. Práve ten je zodpovedný za prehlbovanie láskyplného puta medzi partnermi. V tomto prípade je teda jasné, že masážou skutočne nič nepokazíte!

Príjemnú činnosť však smelo využite aj ako poriadne nažhavenie!  Z obyčajnej masáže sa rýchlo môže stať erotická, aj keď nemusí viesť priamo k sexu. Aj intenzívne dotyky a hra tiel môžu byť niekedy dostatočne uspokojujúce. Proces pokojne pojmite aj ako predohru. Možno to bude niečo iné, na čo ste zvyknutí a práve to vás oboch pripraví na nezabudnuteľný zážitok.

Nezabúdajte, hlavu hore!

Ako sa však na takéto niečo pripraviť? V každom prípade, nemusí to byť jednoduché. Niekedy možno váhate, či vášho mužského hrdinu takýto typ relaxu zaujme. Možno si nie ste istá sebou, svojimi schopnosťami, či postavou. Na tieto starosti platí len jedna, univerzálna rada. Nebojte sa!

Nemajte strach a s vaším mužom sa pokojne o subjektívnych pocitoch porozprávajte. Nie je hanba sa druhého človeka spýtať, aký má na danú aktivitu názor. Zabudnite však na akékoľvek pochybnosti o sebe. Je viac než isté, že daná osoba vás miluje presne takú, aká ste. A ak ku svojej originalite pripojíte ešte vášeň, erotiku a sebavedomú masáž, verte mi, bude z vás hotový!

Sviečky, tma a intimita

Okrem vnútornej, osobnej prípravy netreba zabúdať ani na tú vonkajšiu. Keď už budete odhodlaná ukázať svojej polovičke, všetko čo sa vo vás skrýva, treba pristúpiť k druhému kroku. A tým je príprava miestnosti. Muži sa možno zdajú, že im na vzhľade priestoru okolo vás nezáleží, avšak opak je pravdou. Nepochybne radi ocenia voňavú izbu, zapálené sviečky, lupene kvetov, zhasnuté svetlo a intimitu, ktorá odvšadiaľ doslova srší! Nepodceňujte túto prípravu, je naozaj dôležitá pre dokonalé uvoľnenie.

Nezabúdajte taktiež na vyhradenie si dostatočného času. Pri masáži sa predsa nikto nechce ponáhľať. Nie sme v salóne a nečaká vás nijaký iný klient. Vychutnajte si toho svojho naplno, bez akýchkoľvek obmedzení. Pokojne si vezmite aj sexi spodné prádlo, rôzne nástroje či hračky, mastné oleje, zapnite hudbu, uvoľnite sa! Ak si túto aktivitu budete užívať, horlivé naladenie nepochybne prenesiete aj na svojho partnera.

Poslednou radou k takémuto tráveniu času je to, aby ste boli sama sebou. Na nikoho sa nehrajte, jednoducho si na cíťte druhú osobu a venujte jej všetku svoju pozornosť. Vnímajte ako na vaše spojenie reaguje, rozprávajte sa s ňou a vychutnávajte si momenty, ktoré spolu trávite. Dotýkajte sa s vášňou, masírujte s citom, nalaďte sa na vzrušenú atmosféru. A hlavne, celé to robte s obrovskou láskou. Nepochybujem o tom, že v takomto prípade budete mať sto percentnú úspešnosť!

ANKETA
Vyskúšate so svojou polovičkou partnerskú masáž?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. jún 2024 21:02