Na swingers párty ide predovšetkým o zábavu.dreamstime
StoryEditor

Swingers párty má svoje pravidlá. Možno ste ani netušili, čo sa na nich v skutočnosti deje

14.06.2024, 14:00
Vzťahy

Túžite váš intímny život obohatiť o nové zážitky a nechýba vám odvaha? Potom je swingers párty určená práve pre vás. Či už sa na nej chcete zúčastniť sama, alebo s partnerom, budete musieť dodržiavať isté pravidlá. A potom vám už nič nebráni oddať sa skvelej zábave.

Inkognito

To, že na párty nestretne niekoho z vašich známych vám nikto zaručiť nevie. Organizátori však často pri prihlasovaní ľudí na párty zohľadňujú, aby sa v miestnosti nestretli napríklad dvaja ľudia najmä z menšieho mesta. Idete tu však „s kožou na trh“ a treba rátať pre istotu so všetkým. Mimochodom, ak chcete, môžete si pokojne vymyslieť meno, ktorým sa predstavíte, pričom nemusí byť vaše vlastné. Obavy z toho, že by vás ktokoľvek natočil, prípadne odfotil môžete pokojne zahodiť za hlavu. Je to prísne zakázané. Ak to nebolo vopred dohodnuté inak.

Môžete, ale nemusíte

Ak ste na swingers párty nováčik, možno by ste mali vedieť, že nie je podmienkou, aby ste hneď mali s niekým styk. Dôležité je vedieť čo chcete a čo nechcete, aby bol pre vás tento zážitok pozitívny. No aj vy rešpektujte, že nie je vhodné nestrhnúť z párov, ktoré sa oddávajú milostným radovánkam oči. Na párty je väčšinou niekoľko miestností a tie, ktoré sú privátne by nimi aj mali ostať. Takže ďalším osobám je do nich vstup zakázaný. Swingers párty je aj o stretávaní a spoznávaní nových ľudí a o zábave v bezpečnom priestore. Nikto vás nebude súdiť a kto vie, možno tu nájdete aj svojho stáleho partnera, prípadne s tým aktuálnym zažijete niečo, čo váš intímny život obohatí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. jún 2024 11:51