Na swingers párty ide predovšetkým o zábavu.dreamstime
StoryEditor

Swingers párty má svoje pravidlá. Možno ste ani netušili, čo sa na nich v skutočnosti deje

14.06.2024, 14:00
Vzťahy

Túžite váš intímny život obohatiť o nové zážitky a nechýba vám odvaha? Potom je swingers párty určená práve pre vás. Či už sa na nej chcete zúčastniť sama, alebo s partnerom, budete musieť dodržiavať isté pravidlá. A potom vám už nič nebráni oddať sa skvelej zábave.

Swingers párty nie je ani zďaleka len pre páry. Navštevujú ju aj single ženy a muži, ktorí nemajú stabilného partnera, no túžia nie len po zábave a nových zážitkoch, ale aj intimite.

Oblečenie

Ak nie je požadovaný na konkrétnu udalosť dress code, potom je to, aké oblečenie na párty zvolíte len a len na vás. Sexi kúskami však určite nič nepokazíte a správny výber spodnej bielizne bude bez pochýb tiež ocenený. Dôležité je, aby oblečenie bolo čisté a slušné. Nech už si pod týmto pojmom predstavíte čokoľvek. O tom, že čistá by ste mali byť aj vy, nebudeme ani hovoriť.

Správanie

A pri slušnosti ešte chvíľu ostaneme, pretože také by malo byť aj vaše správanie. Organizátori swingers párty majú všetko pod kontrolou a je prísne zakázané niekoho urážať či chovať sa k nemu akokoľvek neúctivo. Slušnosť v sebe zahŕňa samozrejme aj rešpekt. Tak, ako budete rešpektovaná vy, musíte rešpektovať aj ostatných. Len tak to môže fungovať bez toho, aby ktokoľvek z párty odchádzal sklamaný, frustrovaný, prípadne ponížený.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 01:38