Na niektoré trapasy v posteli by ste možno radšej zabudli.dreamstime
StoryEditor

Čitatelia sa podelili o tri najväčšie trapasy pri milovaní. Toto by ste asi zažiť nechceli....

27.05.2024, 08:00
Vzťahy

Asi neexistuje na svete pár, ktorý by pri milovaní nezažil menší či väčší trapas. Dnes už naň možno spomínate s úsmevom, no vtedy vám určite do smiechu nebolo. Núdzu o zážitky tohto druhu nemajú ani naši čitatelia. Toto spracovali len veľmi ťažko.

V ošiali vášne si niekedy neviete úplne racionálne vyhodnotiť riziká, ktoré so sebou prináša spontánne  milovanie či milovanie na verejnosti. Tieto dvojice o tom vedia svoje.

Nečakaný príchod

Lucia a Krištof si zaspomínali na svoje začiatky, kedy využili každú voľnú chvíľu a neprítomnosť rodičov v byte. Nikdy nestrácali čas a išli „rovno na to“. Samozrejme, vždy vtedy, keď si boli sto percentne istí, že príchod rodičov v najbližších hodinách určite nehrozí. Ale...Krištofova mama ráno síce odišla do práce, no on netušil, že má plánovanú lekársku prehliadku a následne neplánovaný návrat domov. „Dvere na detskej izbe boli samozrejme otvorené dokorán, veď na čo ich aj zatvárať..“ a tak bola Krištofova mama svedkom toho, po čom netúži žiadny rodič.

Otvorené dvere

Na Olivera a Janu prišla chuť na milovanie priamo v nákupnom centre. Nuž, čerstvo zamilovaní, s iskrením, ktoré by pokojne osvietilo všetky obchody. „Nemusel ma dlho prehovárať a obaja sme si to namierili priamo do skúšobnej kabínky.“ Podľa ich slov to bolo neskutočne vzrušujúce a obaja sa snažili byť čo najviac potichu. Nikto by si zrejme nič nevšimol, keby Oliver svoju polovičku neoprel o dvere kabínky, ktoré to nevydržali, otvorili sa a oni v plnej svojej kráse a v tom najlepšom skončili nahí na zemi v uličke pred kabínkami. Doteraz netušia, či dvere skutočne vylomili, alebo len stlačili kľučku, ktorá ich otvorila. Nuž, trapas ako lusk...

Čisté okná

O ďalšie posteľné faux pas sa postarala Anička so svojim manželom Filipom. Tí bývajú v modernom byte vo výškovej budove. Na pätnástom poschodí si skutočne nepotrpia na zaťahovanie žalúzií či závesov. V okolí budovy nie je široko ďaleko žiadne miesto, z ktorého by hrozilo, že ich ktokoľvek uvidí. Avšak nevšimli si avizované umývanie vonkajších skiel a tak si ich posteľné radovánky mal možnosť pozrieť aj jeden z pracovníkov, ktorý mal na dvojicu spoza okna dokonalý výhľad.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 06:58