S Radkom to medzi nimi síce iskrilo, no napokon poslal Frederiku domov pred bránami finále.Instagram/Ruza pre nevestu
StoryEditor

Frederika zo šou Ruža pre nevestu priznala, prečo nenosí nohavičky. Môže za to nevera jej ex partnera

26.05.2024, 03:00
Celebrity

Hoci sa aktuálna séria šou Ruža pre nevestu blíži do finále, treba uznať, že sa bolo veru na čo pozerať. Dievčatá, ktoré bojovali o Radkove srdce obohatili program nielen o svoje správanie či vystupovanie, ale aj informácie zo svojho súkromia, ktoré boli často šokujúce a pikantné.

Jednou z najvýraznejších žien tejto série bola bez pochýb aj Frederika. Tá si svoj image, ktorý nebol vždy práve lichotivý vybudovala sama svojim chovaním a poznámkami. O tom, že nenosí nohavičky vie celé Slovensko aj Česko. Rozhodla sa však uviesť veci na správnu mieru.

Bez nohavičiek

Na tom, že ženy najmä počas letných mesiacov nenosia vždy spodnú bielizeň nie je nič zvláštne. Máloktorá sa však touto skutočnosťou chváli. Frederika, ktorý bola jednou z najvýraznejších postáv tohtoročnej série šou Ruža pre nevestu to pre istotu pravidelne a s obľubou pripomínala nielen svojim sokyniam v láske, ale aj samotnému Radkovi. Aj preto si mnoho ľudí začalo na jej adresu robiť srandu a škatuľkovať ju do kategórie žien, ktoré majú možno trošku ľahšie mravy. Na jej reputácii jej to určite nepridalo a aj to je dôvod, prečo sa rozhodla vyjsť s pravdou von a ozrejmiť niektoré skutočnosti.

Nakazená

Frederika v relácii Bez ruže porozprávala o jednom z najhorších období v jej živote. Na neveru svojho partnera prišla počas bežnej gynekologickej prehliadky: „Ten dôvod prečo nenosím nohavičky je, že som mala priateľa, ktorý ma podvádzal, bol mi neverný. Potvrdilo sa mi to vtedy keď som išla ku gynekologičke na kontrolu a vlastne pri cytológii mi povedala, že mám tam predrakovinový typ HPV vírusu. Našli mi tam ešte chlamýdie, našli mi tam rôzne mikózy a strašne veľa zápalu.“ Bývalý partner Frederike dokonca prisľúbil, že jej zaplatí očkovanie proti HPV vírusu, no doposiaľ tak neurobil. Dôvod, prečo teda Frederika nenosila na Srí Lanke nohavičky bol ten, že sa chcela vyhnúť vlhkému prostrediu, kedy by sa jej zdravotný stav v intímnych oblastiach mohol zhoršiť.

Obvinený Ďurica

Podobnú skúsenosť má aj slovenský futbalista Ján Ďurica, z ktorého je čerstvý otecko. Ten pre pár rokmi rovnako čelil obvineniu zo strany jeho milenky, že ju nakazil rovnakým vírusom. Tá ho dokonca žalovala. Z testov však vyšlo najavo, že futbalista je negatívny a aféra tak nemala dlhšie pokračovanie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 18:16