Na teatrálne prejavy v posteli radšej zabudnite.dreamstime
StoryEditor

Päť vecí, ktoré muži počas milovania neznášajú. Najmä štvrtá z nich vás poriadne prekvapí

16.05.2024, 14:00
Vzťahy

Možno si myslíte, že vášnivé výkriky či inovatívne polohy pri milovaní váš partner ocení. Pravda je však taká, že pre mužov sú niektoré veci, ktoré v posteli robíte priam neznesiteľné a dokážu ich poriadne znechutiť. Možno by stačilo, keby vás na to upozornili, no veľakrát je dôvodom prečo mlčia ich strach z toho, že vám ublížia.

Skúste byť v posteli o niečo vnímavejšie. A pokojne sa ho opýtajte, či sa mu niektoré vaše nápady páčili, alebo by radšej ostal pri klasike. Rovnako úprimné buďte samozrejme aj vy k nemu!

Bez jedla

Predstavujete si scénu ako z filmu, keď svoju polovičku natriete čokoládou, alebo svoje telo postriekate šľahačkou a on na vás a aj vy na ňom si poriadne pochutnáte? Tak na to rovno zabudnite. Rovnako aj na rôzne oleje, ktorými vás plánujete namazať. Muži absolútne neznášajú ten pocit, keď ste vy, alebo on dolepený. Akože pár jahôd na niektoré miesta si pokojne dajte, ale to je asi tak všetko čo dokáže zniesť aj zjesť.

image

Väčšina mužov sa vášmu nápadu natrieť sa čokoládou či šľahačkou zrejme nepoteší.

dreamstime

Bez stôp

O tom, že máte za sebou vášnivú noc nepotrebuje žiadne dôkazy. Ak mu urobíte cucflek, rátajte s tým, že z toho môže byť poriadne podráždený. Zrelí muži skutočne netúžia po takýchto ozdobách na krku. Vášeň sa dá predsa prejaviť aj inak.

Bez smiechu

Na hurónsky smiech sú lepšie príležitosti než intímne chvíle s partnerom. Niektoré dámy sa však aj v posteli chcú odviazať viac než je ich polovička schopná zniesť. Zasmiať sa ak sa stane niečo vtipné je samozrejme v poriadku, no žiadny muž v posteli netúži po komédii.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 11:25