Vďaka niektorým technikám môže byť váš intímny zážitok ešte intenzívnejší.dreamstime
StoryEditor

Túžite po intenzívnejšom vyvrcholení? Skúste triky, vďaka ktorým sa vám to podarí

13.05.2024, 10:00
Vzťahy

Intimita tvorí veľkú časť vášho partnerského života. Aby ste si ju vedeli užiť s vašou polovičkou na sto percent, pomôžu vám pri tom predovšetkým chvíle, ktoré strávite samé so sebou. Aj samotné vyvrcholenie môže byť práve vďaka sebapoznaniu oveľa intenzívnejšie.

Orgazmus je pre mnoho žien stále veľkou neznámou. Pravidelne ho dosiahne len určité, nie príliš veľké percento žien. A tie si ho môžu užiť ešte viac naplno.

Hlavne sama

Aj napriek tomu, že máte partnera, s ktorým máte dostatok intimity, skúste sa občas povenovať sama sebe. Za pomoci rôznych hračiek lepšie spoznáte vlastné telo a aj následne radovánky s vašou polovičkou tak môžu nabrať úplne iný rozmer.

Dýchajte

Aj dych v tomto prípade zohráva podstatnú úlohu. Plytké dýchanie do pľúc vymeňte za hlboké dýchanie do brucha, pričom sa nadychujete ústami. Pocítite prílev energie do celého tela. Prekrvia sa vám orgány, aj tie pohlavné a vy sa tak budete môcť oddať nevídanej rozkoši. Aj zrýchľovanie dychu či rôzne vzdychy vás dokážu ešte viac rozpáliť a naladiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:50