Ženy sa trápia mnohými obavami.dreamstime
StoryEditor

Ženy priznali najväčšie obavy, ktoré majú z intimity. Niektoré vás skutočne prekvapia

04.04.2024, 08:00
Vzťahy

Milovanie by malo byť pre všetky strany v prvom rade spojené s niečím príjemným. No neverili by ste, koľko vecí dokážu ženy riešiť a z čoho všetkého majú obavy. Pre niektoré je to dokonca dosť veľký stres.

Okrem toho ako vyzerajú, či majú peknú spodnú bielizeň a dokonale hladké nohy im hlavou behá aj to, či ich partner nebude od nich očakávať praktiky, na ktoré nie sú pripravené.

Je všetko tip top?

Väčšina žien priznala, že aj napriek tomu, že nečakané vášnivé vzplanutie ich veľmi vzrušuje, oveľa radšej majú, keď sú na milostné hrátky pripravené. Osprchované, voňavé, oholené a na sebe majú peknú spodnú bielizeň. Je pre nich stresujúce, keď sa k niečomu schyľuje a niečo nie je podľa ich predstáv o tom, ako by na svojho milenca chceli zapôsobiť a v akom svetle sa mu predviesť.

Bezchybné telo

V nadväznosti na predošlú obavu hneď prichádza ďalšia, ktorú síce uvádzame ako druhú, no týka sa takmer každej ženy. Tým nedovoľuje sa dokonale uvoľniť mienka o vlastnom tele. A nemyslite si, že tento problém trápi len ženy, ktoré majú pár kíl navyše. Celulitída, brucho, ovisnutý zadok, suchá koža...ženy si vždy nájdu niečo čím sa môžu zaoberať a trápiť. Keby tak vedeli, že väčšine mužov je v týchto chvíľach úplne jedno to, ako vyzerajú.

Nevedia povedať nie

Ďalšou vážnou obavou je aj to, že si to na poslednú chvíľu rozmyslia, no nebudú vedieť povedať nie, alebo nebudú vedieť rozbehnutý „vlak“ zastaviť, prípadne ich druhá strana nebude rešpektovať. Žiaľ, tieto pocity sú celkom oprávnené, pretože podobným situáciám ženy čelia pomerne často.

Očakávania

Nuž a aby toho nebolo málo, tak ženy si pridajú na diskomforte aj tým, že spochybňujú svoje kvality v posteli. Obávajú sa toho, že nenaplnia očakávania svojich milencov, že im nebudú v posteli stačiť, ale tiež toho, že od nich budú ich partneri vyžadovať niečo, s čím ony nebudú stotožnené. Nie všetky praktiky sú ženy ochotné a schopné tolerovať a to v nich vyvoláva obavu z toho, aby všetko dopadlo tip – top.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:31