Rodičia sa niekedy uchýlia k rôznym činom...dreamstime
StoryEditor

Päť vecí, ktoré robí každý rodič svojim deťom. Nájdete sa v nich? Určite vás pobavia

13.02.2024, 08:00
Vzťahy

Pozná to každý rodič. Pre svoje dieťa by ste urobil prvé posledné, no sú aj dni, kedy by ste si na seba najradšej navliekli neviditeľný plášť, len aby ste aspoň na chvíľu unikli z ukričanej reality. V minulosti ste sa určite zaprisahávali, že toto vy svojim deťom robiť určite nebudete. No dnes? Robíte to, čo napokon takmer všetci rodičia.

Je to pokazené

Výrobcom hudobných hračiek by ste určite mnohí priali, aby im do konca života znela v ušiach zvučka, kvôli ktorej ste vy takmer prišli o rozum. Áno, detičky zvukové hračky zabavia, aj ich upútajú, aj sa z nich tešia, aj si ich zapnú stokrát za deň. To je ten najväčší problém. Asi každý rodič sa už v zúfalstve, že mu bude navždy znieť v hlave pesnička „Ťap, ťap ťapušky.....“ uchýlil k tomu, že z nej vybral baterky, alebo ju nechal zmiznúť z povrchu zemského. Áno, v tomto prípade je aj ten plač dieťaťa za obľúbenou hračkou lepší, než dookola počúvať tieto odrhovačky.

Predáte to

Nie je lepší „predajca“ na svete, než rodič, ktorý chce, aby jeho deti konzumovali viac ovocia, zeleniny a zdravých potravín. S vašimi skúsenosťami by ste mohli vyučovať ako presviedčať ľudí, len aby si zakúpili či zjedli to, čo im naservírujete.

Ja spím

Spánok je v živote detí, ale aj ich rodičov osobitnou kapitolou. Dostať deti do postele je prvá úloha, ktorá pred vami stojí večer čo večer. Ale udržať ich tam!!! To chce priam nadľudský výkon. Nehovoriac o tom, že by ste aspoň raz v živote chceli zažiť, aby cez víkend spali tak tvrdo ako počas týždňa, keď ich neviete zobudiť a dostať z postele. Zrejme každý rodič sa pri uspávaní svojho dieťaťa po dvoch sekundách tvári, že už tvrdo spí. A to isté platí aj pre víkendové rána, kedy silou vôle nereagujete na hluk či dopyt po raňajkách a necháte k detičkám vstať svojho partnera, ktorý je na hluk o niečo senzitívnejší než vy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 05:59