Rodičia sa niekedy uchýlia k rôznym činom...dreamstime
StoryEditor

Päť vecí, ktoré robí každý rodič svojim deťom. Nájdete sa v nich? Určite vás pobavia

13.02.2024, 08:00
Vzťahy

Pozná to každý rodič. Pre svoje dieťa by ste urobil prvé posledné, no sú aj dni, kedy by ste si na seba najradšej navliekli neviditeľný plášť, len aby ste aspoň na chvíľu unikli z ukričanej reality. V minulosti ste sa určite zaprisahávali, že toto vy svojim deťom robiť určite nebudete. No dnes? Robíte to, čo napokon takmer všetci rodičia.

Uchmatnúť si chvíľku pre seba, alebo nájsť miesto kde budete aspoň 5 minút sami je priam nemožné. No práve vďaka tomu ste niekedy viac než vynaliezaví.

Schovávačka

Túžite po tom, aby sa váš byt aspoň na 5 minút zahalil do ticha? Práve to vás inšpiruje k tomu, aby ste sa v malom byte so svojimi deťmi zahrali schovávačku. Vy sa samozrejme dobrovoľne prihlásite k tomu, že budete malých nezbedníkov hľadať. Necháte ich ukryť sa a vy  si tak môžete aspoň na pár minút vydýchnuť. Každý je totiž zalezený vo svojej skrýši. A tá je samozrejme taká dokonalá, že ich neviete nájsť niekoľko dlhých minút.

Vyjedanie dobrôt

Sladkosti sú nezdravé, chipsy u vás v domácnosti nejete, nehovoriac o sladených nápojoch. No len čo vaše deti vystrčia päty z domu, alebo zaspia, už aj rozbaľujete všetko, čo ostáva pred malými ratolesťami skryté. Rovnako tak z času na čas určite zablúdite do ich skrýše so sladkosťami, ktoré dostali od najlepších starých rodičov a rodinných príslušníkov, ktorí si ich chceli trošku získať na svoju stranu. Len pozor, aby to nemali všetko dobre zrátané a vy by ste sa tak museli uchýliť k ďalším nehoráznym klamstvám!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 00:02