Muži majú počas sexu rôzne predstavy.dreamstime
StoryEditor

Muži počas sexu myslia na rôzne veci. Priznali aj to, čo pred vami radšej taja

09.02.2024, 08:00
Vzťahy

Milujete sa so svojim partnerom, no vidíte, že je duchom neprítomný? Na čo myslí? Predstavuje si namiesto vás niekoho iného? Čo mu ide hlavou vo chvíli, kedy by sa mal sústrediť len na vás a na vaše spoločné chvíle? Nuž, v niektorých prípadoch zrejme (ne) budete veľmi prekvapené.

Ale predtým, než sa začnete pohoršovať nad myšlienkami niektorých mužov, ruku na srdce dámy, neodbehnete si aj vy počas sexu v predstavách mimo vašej spálne?

Iné ženy

Najmä muži, ktorí sú v dlhodobých vzťahoch priznali, že často pri sexe so svojou partnerkou myslia na iné ženy. Najčastejšie je to kolegyňa z práce, náhodná okoloidúca ktorú stretli, kamarátky no výnimkou nie sú ani bývalé partnerky, ktoré boli ochotné splniť im všetky sexuálne túžby.

Sexuálne predstavy

K ďalším častým predstavám patria aj rôzne sexuálne predstavy, ktoré muži majú, no ich partnerky im ich nie sú ochotné splniť. Alebo o nich veľakrát ani netušia. Často sa im o nich totiž ani neodvážia povedať, pretože sú až príliš „na hrane“. Rôzne sado – maso praktiky, fetiše, ale aj sex v trojici či swingers párty. To všetko behá vášmu partnerovi hlavou počas sexu s vami.

Len s vami

Predstavte si, že muži často myslia aj na to, čo všetko by v posteli urobili práve s vami. Je to veľmi podobné predošlým predstavám, no kým v nich figurujú aj iní ľudia, tu hráte hlavnú úlohu vy. To, čo však majú spoločné je, že o týchto predstavách by sa vám zrejme neodvážil povedať. Často sú až príliš perverzné a vedia, že by vás mohli poriadne vydesiť.

Práca

Muži si samozrejme chcú splniť svoje manželské povinnosti a zároveň sa trošku odreagovať, preto si sex s vami nenechajú ujsť. No pravda je taká, že aj počas neho mu myšlienky ubehnú k práci a k povinnostiam, ktoré ho čakajú. To, čo muži priznali je aj fakt, že pokiaľ ide v televízii futbal či iný zápas, ktorý by radi videli, no vy ste práve dostali chuť na sex, ich myšlienky vám určite patriť nebudú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 04:25