Vidíte, že medzi vami nie je všetko v poriadku?dreamstime
StoryEditor

„Skutočne ho už nepriťahujem?“ Zistíte to vďaka týmto signálom

03.02.2024, 08:00
Vzťahy

To, že váš partner a ani vy z neho, nemáte po rokoch vzájomného spolužitia motýliky v žalúdku keď ste spolu, nie je nič nezvyčajné. Horšie je, ak ho už definitívne nepriťahujete. A hoci drží bobríka mlčanlivosti, vy vidíte, že sa niečo deje a nefunguje na neho nič z toho, čo ho kedysi vedelo poriadne rozpáliť.

Nemusí vám do očí povedať, že už pre neho nie ste príťažlivá. Stačia niektoré gestá, ktoré vám to raz dva prezradia.

Nespravodlivosť existuje

Nuž, muži majú často na svoje partnerky až príliš veľké nároky. A veľakrát im chýba empatia. Z jeho kedy sexi ženy je dnes upachtená mama, ktorá nevie kde jej hlava stojí a posledné, na čo má čas je ona sama. Áno, snažiť sa byť príťažlivá aj po narodení detí je jedna vec. Druhá však je, že sa to dá len za pomoci partnera. Ak však na výchove detí či chode domácnosti neparticipuje, je veľmi ťažké zastúpiť všetky roly a ešte pri tom aj vyzerať super, zacvičiť si, ísť ku kaderníkovi, na manikúru či kozmetiku. Ruku na srdce, kedy ste si od narodenia detí dovolili takýto luxus?

Nepriťahuješ ma

Je to tak, že by ste určite nemali zabúdať aj na to, že ste stále manželky a malo by byť vo vašom vlastnom záujme, aby ste sa cítili dobre. Niekedy stačí skutočne málo. Napríklad len vymeniť rozťahané špinavé tričko za kúsok, ktorý možno vyzerá o niečo viac sexi. No a čo, že v ňom upratujete či varíte. V každom prípade sú slová, že ho už nepriťahujete až príliš tvrdé. Ale nejdeme diskutovať o tom, aké je to nespravodlivé. Ak sa vo vašom vzťahu deje niečo, čo neviete pomenovať, možno je práve toto dôvodom. Sledujte tieto signály, ktoré vás vo vašej teórii buď utvrdia, alebo vám ju naopak vyvrátia.

image

Ak vás situácia trápi, otvorene sa na to partnera opýtajte.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 00:03