Vidíte, že medzi vami nie je všetko v poriadku?dreamstime
StoryEditor

„Skutočne ho už nepriťahujem?“ Zistíte to vďaka týmto signálom

03.02.2024, 08:00
Vzťahy

To, že váš partner a ani vy z neho, nemáte po rokoch vzájomného spolužitia motýliky v žalúdku keď ste spolu, nie je nič nezvyčajné. Horšie je, ak ho už definitívne nepriťahujete. A hoci drží bobríka mlčanlivosti, vy vidíte, že sa niečo deje a nefunguje na neho nič z toho, čo ho kedysi vedelo poriadne rozpáliť.

Nič to s ním nerobí

Kedysi ste pred ním vyzlečená nemohli ani prebehnúť bez toho, aby nemal nejakú pikantnú poznámku, alebo vás rovno ..... Teraz na vaše promenádovanie absolútne nereaguje. Nekomentuje vašu nahotu, ani sexi zvodnú spodnú bielizeň, ktorú ste vytiahli ako tajnú zbraň. Sexi pyžamo či nový outfit si ani nevšimne a komplimenty, či vôbec nejaký komentár si musíte doslova vypýtať...

Nevenuje sa vám

Radšej než tráviť akýkoľvek čas s vami osamote si vyberie čokoľvek iné. Nevyhľadáva vašu spoločnosť, návrhy na spoločnú večeru, návštevu divadla či kina odmieta, alebo vás odbije tým, že nemá čas. Prípadne sa s vami dohodne, no napokon to aj tak zruší. Z jeho strany nevzniká žiadna iniciatíva tráviť čas spoločne ako partneri. Aj film si radšej pozrie sám zatvorený v inej izbe.

Bez sexu

Sex? Nie je to tak dávno (alebo áno?), keď ste sa jeden druhého nevedeli nabažiť. Sex bol absolútnou rutinou a to aj niekoľkokrát za deň. Dnes si na sex ani nespomenie. Alebo aspoň nie na sex s vami. To, že ho nikdy neiniciuje je vec jedna. Druhá vec je, že dokonca odmieta aj on vás ak sa k nemu túlite či prídete s návrhom, že by ste sa rada milovala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 04:02