Privolajte si lásku pomocou rituálov.dreamstime
StoryEditor

Ako nájsť lásku: Privolajte si ju POMOCOU ČAROV A TALIZMANOV

30.01.2024, 10:00
Vzťahy

Stále hľadáte toho pravého? Alebo ste sa konečne zamilovali, ale ste pre neho vzduch? Privolajte si lásku pomocou týchto rituálov.

Najlepším dňom na akékoľvek milostné rituály, čary alebo kúzla je piatok, ktorý je oddávna spájaný s planétou lásky – Venušou. Najvyšší účinok dosiahnete, keď budete čarovať počas splnu, alebo vtedy, keď mesiac dorastá. Ak sa rozhodnete získať pomocou kúziel človeka, ktorý je nezadaný rovnako ako vy, je všetko v poriadku.

Ak však siahnete po niekom, kto je zadaný, môže sa vám to v budúcnosti poriadne vypomstiť. Trvalého šťastia sa aj tak nedočkáte a zákon príčiny a následku vám vaše správanie skôr alebo neskôr bez milosti vráti, a to aj s úrokmi.

Nápoj lásky

Potrebujete 5 dielov kvetov ruží, 1 diel klinčekov, štipku muškátového orieška, 1 diel levandule a 1 diel zázvoru. Všetko zalejte vriacou vodou, nechajte v hrnčeku lúhovať a získaný odvar nalejte vášmu miláčikovi do čaju, ktorý mu naservírujete na raňajky.

Na väčšiu vášeň

Tajne snívate o vzťahu nabitom vášňou, vzrušením a zmyselnosťou alebo túžite, aby to medzi vami a partnerom iskrilo? Kúpte si náhrdelník s červeným koralom, ktorý je v mágii symbolom sexu a lásky, a noste ho každý deň. Jeho ohnivá energia vám pritiahne to, po čom túžite. Vhodné sú svetlejšie odtiene.

Veštba zo snov

Do drevenej škatuľky nasypte za hrsť sušenej bazalky, pridajte jeden vŕbový prútik, uvarený gaštan a sedem ružových lístkov. Škatuľku si dajte pod posteľ a zakryte šatkou. V noci by sa vám mohlo snívať o budúcej láske.

Čarovanie so zrkadlom

Muža, ktorý vám čoskoro vstúpi do života, môžete uvidieť v zrkadle. Zapáľte si pred ním sviečku a počkajte do polnoci.

Čarovanie proti nevere

Podozrievate ho z nevery? Vezmite dve modré sviece (modrá znamená vernosť) a spojte ich k sebe medeným drôtikom v tvare osmičky (meď je kov Venuše a osmička symbolizuje večnosť). Sviečky zapáľte a poproste o pomoc anjela Tezalela, patróna partnerstva.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 21:18