Privolajte si lásku pomocou rituálov.dreamstime
StoryEditor

Ako nájsť lásku: Privolajte si ju POMOCOU ČAROV A TALIZMANOV

30.01.2024, 10:00
Vzťahy

Stále hľadáte toho pravého? Alebo ste sa konečne zamilovali, ale ste pre neho vzduch? Privolajte si lásku pomocou týchto rituálov.

Rituál s mušľou

Chcete, aby po vás túžil ako predtým? Pošepkajte svoje prianie do mušle a dajte mu ju pod posteľ. Čoskoro sa začnú diať vec.

Moc splnu

Keď čarovať, tak počas splnu. Ten má totiž veľkú magickú silu. Dávajte si však dobrý pozor na to, čo si prajete. Vtedy je veľmi pravdepodobné, že sa vám to splní.

Aby vám vzťah vydržal

Nalejte mu kúzelné víno. Prajete si, aby vaša láska dlho vydržala? Naplánujte si večer pri sviečkach a dajte svojmu milému napiť sa s čarovného vína. Ako ho pripravíte? Kúpte kvalitné červené víno, najlepšie počas poslednej soboty v mesiaci. Fľašu položte doma na zem a sedemkrát ju obíďte v smere pohybu slnka. Zapáľte si počas rituálu sviečky, ale len červené a párny počet. Do vína pridajte lyžicu medu, štipku mletého zázvoru a 3 klinčeky. Dajte ho na sporák a nechajte prejsť varom. Potom ho preceďte a šesťkrát opakujte: „Čo je spojené, nikto nerozdelí!“ Prelejte do pohára a hotovo!

Ďalšie užitočné tipy:

Pomôžte mu, aby k vám našiel cestu

Počas dvoch týždňov každý deň potierajte prah a zárubne svojich vchodových dverí soľou. Pritom si intenzívne predstavujte svojho budúceho partnera (nemalo by však ísť o žiadneho konkrétneho človeka). Myslite na to, ako stojí na prahu. Vaša vysnívaná polovička vás čoskoro navštívi. Nájde si vás, aj keby mal kvôli tomu obísť napríklad celú zemeguľu.

Vyrobte mu čarovné pralinky

Venujte svojmu miláčikovi špeciálne pralinky. Už starí Mayovia poznali tajomnú schopnosť čokolády prebúdzať túžbu. Ak do nich pridáte aj trochu rozdrvených kakaových bôbov, vanilku, med alebo štipku čili – úspech je zaručený.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 21:21