Muži sa v niektorých situáciách cítia pred ženami neisto.dreamstime
StoryEditor

Aj muži majú svoje slabé stránky. Najviac neistí sa cítia pri ženách v týchto situáciách

24.01.2024, 08:00
Vzťahy

Objaví sa pred vami krásny muž, s vyšportovaným telom, dokonalým úsmevom a sebavedomým vystupovaním. Ani vo sne by vám pri pohľade na neho nenapadlo, že tento muž môže mať predsa len nejaké problémy, alebo situácie, v ktorých sa cíti neistý. A predsa ich má. A to aj napriek tomu, že mnohí vyzerajú, že sú ťažko nad vecou. A pri vás dámy, sa cítia najmenej istí v týchto situáciách...

A čím viac pôsobia, že sú si sebou istí, tým viac vecí ich trápi. Ale priznať ich, by brali ako zlyhanie.

Financie

Ak je nejaká téma, ktorá by mala obsadiť prvé priečky, tak sú to určite financie. Muži od svojej podstaty chcú mať schopnosť postarať sa o svoju rodinu. Zabezpečiť im všetko potrebné a dopriať im veci, po ktorých túžia. Akonáhle sa im nedarí, sú frustrovaní a negatívne to vplýva aj na ich ego. Ešte väčšou pohromou je, ak žena zarába viac ako on, nedajbože je na vyššej pozícii. Tu prichádza obrovská skúška ega a neistota na mužovej strane by sa dala krájať.

Charizma

Akonáhle má muž vedľa seba charizmatickú partnerku, musí byť maximálne sebavedomý. V opačnom prípade cíti neistotu a sám seba začne podceňovať. Že je popri nej úplne nenápadný a zbytočný. To isté platí aj v prípade, ak je jeho polovička pre okolie veľmi atraktívna. A on, hoci sympaťák, no bez titulu krásavec roka sa pri nej cíti priemerný až podpriemerný. Vzhľad hrá veľkú rolu aj v prípade nízkych mužov, svoje so sebavedomím vie urobiť aj začínajúca plešinka a tiež brucho, ktoré ani zďaleka nepripomína pekáč buchiet.

Uspokojenie

Akonáhle muž vidí, že vás dokáže uspokojiť aj po sexuálnej stránke, jeho egu to len prospeje. Cíti sa ako kráľ, ktorý vám vie dať presne to, čo potrebujete. Ak však vidí, že to v posteli nie je vždy ideálne a nedosiahnete zakaždým vrchol, s ich egom to dokáže poriadne zamávať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 02:32