Milenky mužom dajú presne to, čo potrebujú.dreamstime
StoryEditor

Dôvody, prečo si muži hľadajú milenky vás zrejme (ne)prekvapia

23.01.2024, 08:00
Vzťahy

Ak váš partner zablúdil mimo vašej manželskej spálne a našiel si milenku, je to niečo, čo váš vzťah zreje neustojí. Nevera je čím ďalej tým častejšou príčinou rozchodov. Nedá sa ničím ospravedlniť a veľakrát ani pochopiť. Prečo muži odchádzajú z manželských spální za svojimi milenkami? Čo má ona a vy nie? Najčastejšie dôvody vás zrejme (ne)prekvapia.

Nevera sa objavuje aj vo vzťahoch, kde na prvý pohľad všetko dokonale funguje. A ono aj funguje. Akurát muži majú veľakrát nároky, ktoré im ich ženy pomedzi všetky povinnosti nevedia splniť.

Vždy tip top upravená

Tak si teraz skúsme predstaviť realitu. Manželku vidí jej muž v rôznych situáciách. Ráno, keď sa zobudí a ponáhľa sa, aby vychystala seba do práce a deti do školy, nervóznu, nahnevanú, smutnú, chorú s červeným nosom a podliatymi očami. Áno, aj takto vyzerajú úplne bežné dni vo väčšine domácností. A teraz je tu milenka.

Očakávajúca svojho princa na bielom koni. Krásne upravená, večeru servíruje v priliehavých šatách a nie v teplákoch. Vychutnáva si každé sústo na rozdiel od manželky, ktorá je šťastná ak vôbec niečo zje, stokrát ju niekto zašpiní, od jedla neustále odbieha. Spoločná rodinná večera je všetko, len nie romantická.

Teraz nie miláčik

A potom príde večer. Manžel by samozrejme očakával uvoľnenie v podobe dobrého sexu. Nuž, ale žene naň nejako neostávajú sily. Vášeň? Vymýšľanie nových polôh? Sex aj trikrát za sebou? To možno bývavalo v časoch minulých, no teraz je to v nedohľadne. Ale u milenky je to samozrejme iné. Veď to vyplýva aj z jej statusu.

Koniec koncov. Tá chce sex vždy a veľa a vlastne nič iné okrem sexu nechce. Zatiaľ. Splní vám každé jedno želanie. Dá si s vašim mužom repete niekoľkokrát za noc a samozrejme mu nezabudne pohladiť jeho ego. Povie mu, aký je fantastický, akú má výdrž a samozrejme, že lepšieho milenca v posteli nemala. Hotovo, viac netreba. Zatiaľ.

image

U milenky rozhodne takýto neporiadok neuvidí.

dreamstime

Žiadne povely

Prosím urob to, urob tamto, prines, odnes, nakúp, oprav, postráž deti, pomôž mi. Áno, doma a u milenky je úplne iné prostredie a atmosféra. Doma sa často cíti, že neustále musí byť po ruke a len vykonávať povely. Áno, je to tak. A je to úplne normálne, že sa podieľa tak na výchove deti ako aj chode domácnosti.

Naproti tomu príde k milenke, ktorá má všetko dokonale upratané. Cestou do spálne nešliapne na žiadnu hračku, ona od neho nič nechce. Len to jedno, samozrejme. Je oddýchnutá, nerušene si pozrú film, ktorý vyberá on a bavia sa o príjemných témach. Nechce od neho, aby upratal, ani aby namontoval novú poličku a rozhodne mu neposiela zoznam toho, čo má kúpiť v obchode. Nezavesí na neho okrem nej žiadne plačúce dieťa a dokonca ani nechce, aby niekoho nakŕmil. Jedine ak tak seba. Navyše mu dezert naservíruje priamo z jej dokonalých pŕs.

Tie z ohľaduplnosti k ženám nebudeme porovnávať. Nie, v mnohom sa milenkám nedá konkurovať. A už vôbec s nimi súperiť. Ak však váš partner nevie oceniť vaše kvality a za neporiadkom, plačom detí a vašou únavou nevidí, že mu vlastne život toho doprial mnoho, potom ho nechajte ísť. A je dosť pravdepodobné, že aj z terajšej milenky sa stane obyčajná žena, ktorá nebude vedieť kde jej hlava stojí a sex bude len povinnou rutinou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:25