Sekundu miláčik, toto je súrne.dreamstime
StoryEditor

Telefón, alebo sex? Kto má vo vašej spálni prednosť?

19.01.2024, 14:00
Vzťahy

Viete si predstaviť jeden, alebo viac dní bez telefónu? Nuž, je to asi veľmi ťažké, pretože sa stali vašou súčasťou a denne ich použijete niekoľkokrát. A to nie len na telefonovanie. Sledujete na nich sociálne siete, správy, vyhľadávate informácie. Tie vás často dokážu tak zaujať, že zabúdate na dianie okolo seba a telefón nespúšťate z ruky. A beriete si ho aj do spálne.

Celé sociálne siete a dianie na nich je pre vás mnohokrát také atraktívne, že vám to dokáže nahradiť chvíle s partnerom a dokonca aj sex.

Nová doba

Dnešné páry často uvádzajú ako jeden z dôvodov ich odcudzenia práve telefóny. Mnohokrát si to ani neuvedomíte, no najmä večer je pre vás práve telefón tým, kto vám robí spoločnosť. Nechýba vám partner ani intimita, pretože životy iných vás zaujímajú a žiaľ aj „nasýtia“ takými informáciami, ktoré vám úplne stačia. V neposlednom rade máte pocit, že vám môže niečo uniknúť a práve preto ho neprestajne sledujete. Hoci neradi, no tak muži ako aj ženy priznali, že aj po samotnom sexe opäť veľmi rýchlo siahajú po telefóne. Akoby sa za tých pár desiatok minút malo stať niečo prelomové.

Sekundu, miláčik

Predstavte si situáciu...s partnerom máte práve intímnu chvíľu a vám zazvoní telefón. Odignorujte ho so slovami, že to vyriešite neskôr, alebo naopak stopnete vášho rozvášneného partnera a telefón ihneď vezmete? Aj tu obe pohlavia priznali, že telefón má pred samotným sexom prednosť. Z obavy, že je to niečo dôležité či vážne po ňom majú tendenciu okamžite siahnuť. Zvuk si vypína len veľmi malé percento ľudí a to aj pred spaním. Jednoducho pocit, že vám niečo unikne, alebo že sa udeje niečo dôležité je pre vás často taký silný, že ho neviete ovládať a telefón je doslova vašou pravou rukou. A to aj počas tých najintímnejších chvíľ.

ANKETA
Dvíhate telefón za každých okolností?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 01:44