O niektorých téma ženy jednoducho nehovoria.dreamstime
StoryEditor

Ženské tajomstvá: Pri týchto témach buď zaryto mlčia, alebo klamú. Ako ste na tom vy?

13.01.2024, 08:00
Vzťahy

Každý z vás má určite svoje menšie či väčšie tajomstvá. Nechávate si ich pre seba a buď o nich nehovoríte, hovoríte málo, alebo klamete. Veď to poznáte. Nech už je motivácia žien mlčať o týchto témach akákoľvek, máloktorá ide s kožou na trh.

Niektoré témy sú príliš intímne. Iné zas kontroverzné a citlivé. Niečo nepriznáte, pretože sa hanbíte. Niečo si necháte pre seba, lebo vy sama máte problém to spracovať. Tak ako to je?

Milenci

Milenci sú v živote ženy samostatnou kategóriou a o ich presnom počte hovoria len málokedy. A ak, tak len pred skutočne najlepšou priateľkou. No aj tu ženy priznali, že počet vždy trošku prikrášlia. Buď smerom hore, alebo dole. Niekedy je totiž toto číslo šokujúco vysoké, inokedy až príliš nízke. Takmer vždy klamú v počte milencov pred svojim aktuálnym partnerom.

image

Chcete vedieť presný počet milencov? To sa zrejme nikdy nedozviete.

dreamstime

Kilogramy

Najmä pevnejšie dámy majú problém hovoriť otvorene o svojich kilách. Ak niekto túto otázku položí, vedzte, že je nanajvýš netaktná. Rovnako v prípade, že ju položíte štíhlej žene, či žene, ktorá má pár kíl naviac. Ak už je táto téma pri nejakej príležitosti nastolená, hlavne dámy s vyšším počtom kilogramov konkrétne číslo taja. Nie je nič nezvyčajné, že si dokonca ženy zvyknú pár kíl ubrať a rovnako nepriznajú ani svoju konfekčnú veľkosť. Niet sa čo čudovať, v dnešnej dobe body shamingu je to pre ne zrejme o niečo jednoduchšie.

Orgazmus

O tom, že orgazmus dosiahne pri sexe len veľmi malé percento žien sa vie len z anonymných dotazníkov. A je predpoklad, že ani tu ženy nie sú vždy úprimné. Najmä voči sebe.  Ženy o orgazme neklamú len svojim priateľkám, ale aj svojim sexuálnym partnerom. Veď napokon, termín predstieraný orgazmus nevznikol len tak.

ANKETA
Klamete v niektorej z týchto tém?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:03