Drahokamy a polodrahokamy vedia pomôcť aj ublížiť.dreamstime
StoryEditor

Keď kamene chránia aj pomáhajú: Vedia vám pomôcť, ale aj ublížiť. Zistite ich tajomné účinky

02.01.2024, 14:49
Vzťahy

Drahokamy a polodrahokamy boli už v dávnej minulosti cenené nielen vďaka svojej kráse, ale aj pre svoje TAJOMNÉ ÚČINKY. Vyskúšajte ich dnes aj vy.

Drahé kamene a vzácne minerály tisícročia pomáhali našim predkom liečiť a harmonizovať telo aj dušu. Nie je teda nič nezvyčajné, že aj dnes chceme využiť ich ochrannú a liečivú moc. Kamene sľubujú, že nám dodajú energiu, privolajú šťastie, zdravie a lásku, ale aj nájdu cestu k sebarealizácii.

Aké schopnosti majú jednotlivé kamene a podľa čoho ich vyberať? Spoľahnite sa na to, ako na vás každý kamienok vplýva, či je vám sympatický, ale zvážte aj jeho overené účinky. Môžete ho nosiť na sebe ako šperk alebo pokojne aj vo vrecku ako kamienok pre šťastie.

KRIŠTÁĽ

Pomôže upokojiť rozbúrené emócie. Ste plná rozbúrených emócií, cítite sa ako loďka na vlnách? Skúste vo vrecku nosiť krištáľ. Na emócie pôsobí skutočne harmonicky. Navyše vás posilní, dodá energiu a zbaví rôznych bolestí. Krištáľ nabíja pozitívnou energiou, vitalitou, silou a zároveň prečisťuje telo aj dušu človeka. Popritom zvyšuje účinky všetkých ďalších kameňov. Jeho silu ocenia hlavne ženy – pomáha pri bolestiach hlavy.

TIGRIE OKO

Dodá nadhľad a silu rozhodovať. Stále bojujete so životom? Vyskúšajte tigrie oko. Je to kameň, ktorý učí otvorenosti a tomu, že život sa má prijímať taký, aký je. Pomôže vám získať životný nadhľad, zvážiť všetky možnosti a robiť v správnu chvíľu správne rozhodnutia. A určite nie je na škodu, že tento kameň priťahuje peniaze a bohatstvo.

CHALCEDÓN

Podrží vás pri životných zmenách. Ak sa z nových životných situácií netešíte a, naopak, vás zvyčajne nepríjemne zaskočia, vyskúšajte silu chalcedónu. Tento kameň vám otvorí myseľ, aby ste sa dokázali vyrovnať s novými, nečakanými situáciami, a dodá vám energiu.

Vďaka nemu budete pozorne počúvať druhých a komunikovať s nimi. Dokonca vám pomôže aj lepšie sa prezentovať na verejnosti. Zároveň pôsobí proti podráždenosti a precitlivenosti, zlepší náladu a umožní vám pozerať do budúcnosti s optimizmom. Vyskúšajte ho, aj ak vaše deti trpia hyperaktivitou.

UNAKIT

Pripraví cestu duševnému rastu. Neustále vás v živote niečo blokuje? Možno vám pomôže kameň s nezvyčajným názvom - unakit, kameň vízií a veštenia. Vďaka nemu pocítite rovnováhu citov a ducha. Používajte ho počas meditácií a ukáže vám, kedy je potrebné urobiť kompromis. Objasňuje príčiny zablokovaní a jemne odstraňuje prekážky brániace vývoju. Podporuje trpezlivosť, buduje sebadôveru a pocit vlastnej hodnoty. Pomáha pri znovuobnovení priateľstiev a zabudnutých vzťahov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 00:06