Neverte všetkému, čo povie.dreamstime
StoryEditor

Pred týmito frázami sa majte na pozore! Ide mu len o sex...

17.11.2023, 08:00
Vzťahy

Pri niektorých mužoch by ste sa mali mať na pozore. Určitými frázami či sladkými rečičkami totiž sledujú len jedno. Ako vás dostať do postele. Znie to síce mnohokrát všetko veľmi lákavo a zaujímavo, no buďte ostražité. Pravda s týmito rečami veľakrát nemá nič spoločné.

Akonáhle majú muži pred sebou potenciálnu „korisť“, ktorú sa snažia okúzliť, predvádzajú sa v tom najlepšom svetle. A verte či nie, muži presne vedia, na ktorú nôtu majú hrať ak vás chcú dostať do postele.

Si úžasná

Ak muž túži po sexe vedzte, že superlatívmi na vašu adresu nebude šetriť. To, aká ste krásna, úžasná, múdra, vtipná sa určite dobre počúva. Na chvíľu uveríte tomu, že ste stredobod jeho vesmíru a to už je len krôčik od bodu, kam vás chce dostať. Ak máte dvadsať, tak si samozrejme môžete takýto úlet dovoliť a nehnevať sa na seba, že ste naleteli na milé reči. Horšie to bude v prípade, ak ste zrelá tridsiatnička, túžiaca po vážnom vzťahu a zrazu zistíte, že muž, ktorého ste mali v noci vedľa seba, a nie len tam, mal s vami úplne iný zámer.

Zabudne na záväzky

Poznáte známe porekadlo, že príležitosť robí zlodeja. Keď to okolnosti zariadia tak, že sa ocitnete v spoločnosti muža, ktorému padnete do oka, veľmi rýchlo zabudne na to, že má doma záväzky. Hneď opráši všetky svoje herecké zručnosti na to, aby vás presvedčil, že je sám a nemá zábrany zaprieť nielen priateľku či partnerku, ale aj manželku a deti. Zatĺkať vie skvele. No čert nikdy nespí a vy ho zaručene môžete o pár dní na to stretnúť na milej, rodinnej prechádzke. Ak teda nápadne hovorí o tom, aký je slobodný, nechajte pre istotu zapnutú kontrolku.

Len pomaly

V prípade, že vás muž presviedča o tom, že chce ísť s vami na to pomaly, zbystrite pozornosť! Samozrejme, česť výnimkám. No  určite neverte sľubom o tom, že si k nemu idete len pozrieť film a jediný intímny dotyk bude masáž, ktorú vám chce s radosťou poskytnúť. Nezištne, samozrejme.  Pod frázou, že sa k vám chce len pritúliť si rovnako môžete obaja predstaviť niečo iné.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:16