Čo považujú ženy na mužoch za najviac sexi?dreamstime
StoryEditor

Čo muži a ženy na opačnom pohlaví najviac priťahuje? Prekvapí vás, čo vôbec neriešia

31.10.2023, 14:00
Vzťahy

Sto ľudí, sto chutí. Poznáte to, však? Našťastie je to skutočne tak, že každému sa páči niečo iné. Atraktivita je vnímaná veľmi subjektívne, no niektoré parametre sa predsa len ľuďom páčia o niečo viac, než iné. Čo na ženách muži považujú za najviac sexi? A koho po svojom boku preferujú viac? A čo naopak ohúri nežnejšie pohlavie na mužoch?

Sexi krivky

Ak si myslíte, že obézne ženy nemajú u mužov šancu, ste na omyle. Hoci je percento mužov, ktorí majú radi ženy s kilogramami navyše mizivé, predsa len sa pár takých nájde. Oveľa viac ich však priťahujú štíhle ženy so sexi krivkami. Úzky pás, dlhé nohy či veľké prsia sú akousi zárukou toho, že budete mužov priťahovať ako magnet. No nemyslite si milí páni, že ženy si na váš všímajú len vašu charizmu. Aj ony preferujú udržiavaných mužov bez pivného pupku.

image

Muži si na ženách všimnú zadok ako prvý.

dreamstime

Toto nie

To, na čo má väčšina žien aj mužov rovnaký názor je ochlpenie. Oveľa radšej vidia opačné pohlavie bez nadmerného ochlpenia. A to tak v intímnych partiách ako aj v podpazuší. Kým chlpatý chrbát vie dámy poriadne odradiť, pár chĺpkov na hrudi považujú naopak za nesmierne sexi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 00:07