Čo považujú ženy na mužoch za najviac sexi?dreamstime
StoryEditor

Čo muži a ženy na opačnom pohlaví najviac priťahuje? Prekvapí vás, čo vôbec neriešia

31.10.2023, 14:00
Vzťahy

Sto ľudí, sto chutí. Poznáte to, však? Našťastie je to skutočne tak, že každému sa páči niečo iné. Atraktivita je vnímaná veľmi subjektívne, no niektoré parametre sa predsa len ľuďom páčia o niečo viac, než iné. Čo na ženách muži považujú za najviac sexi? A koho po svojom boku preferujú viac? A čo naopak ohúri nežnejšie pohlavie na mužoch?

Postava, výška, ale aj hlas robia svoje. Akonáhle spĺňajú vaše predstavy o dokonalosti, ihneď zbystríte pozornosť.

Hlas

Muži vo väčšine prípadov ženský hlas veľmi neriešia. Kým nie je ničím výrazný, príliš tenký, či hrubý, venujú mu minimálnu pozornosť. Ženy však na mužský hlas reagujú o niečo citlivejšie. Akonáhle sa im prihovorí muž s hrubým hlasom, ich záujem okamžite vzrastie.

Sex pozadie

Ak si myslíte, že ženský zadok neunikne pozornosti žiadneho muža, máte absolútnu pravdu. No aj dámy sa rady pozrú na pánske pozadie a zhodnotia ako vyzerá. Priťahuje dokonca ich zvedavé pohľady viac, ako si myslíte. Mimochodom zadok ani zďaleka nemusí byť v tip – top forme. Pánom sa páčia aj väčšie zadky, dámy majú rady, keď je mužské pozadie vyšportované a pevné.

Výška

To, že ženy majú po svojom boku väčšinou vyššieho partnera nie je náhoda. Majú vďaka tomu pocit bezpečia. Rovnako muži sú spokojnejší, keď majú vedľa seba partnerku, ktorá je o aspoň o pár centimetrov nižšia než oni. Len pár percent mužov a žien výšku absolútne nerieši a nehrá v ich prípade žiadnu rolu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 02:13