Čo tak si dohodnúť rande počas obedňajšej prestávky?dreamstime
StoryEditor

Nový trend v randení, ktorý šetrí váš čas: Stack dating je pre mnohých ako stvorený

10.10.2023, 08:00
Vzťahy

Randenie určite patrí medzi príjemné činnosti, no prináša so sebou aj nejaké tie úskalia. Napríklad, že si naň potrebujete vyčleniť pomerne veľa času. A to je v dnešnej hektickej dobe niekedy priam nemožné. Možno aj na tomto zlyháva vaše plánovanie. Zladiť sa s druhou osobou je niekedy takmer nemožné a vy tak možno prídete o šancu spoznať zaujímavých ľudí len preto, že práve nemáte čas. Čo tak vyskúšať stack dating?

Romantika síce v stack datingu chýba, no to ešte neznamená, že takéto rande nemá šancu. Práve naopak.

Bez stresu

Rande pre väčšinu ľudí znamená aj istý stres. A to nie len pre ženy, ale aj pre mužov. Každý chce predsa zapôsobiť čo najlepšie. Pred rande si neraz vyčleníte aj niekoľko hodín na prípravu. Ak následne všetko do seba nezapadne ako puzzle, prichádza sklamanie zo straty času. Druhýkrát si už dobre rozmyslite, s kým sa na rande vyberiete.

Vyplňte si kalendár

Pri stack datingu ide v prvom rade o to, že vášmu plánovanému rande nevenujete príliš veľkú pozornosť a už vôbec sa kvôli nemu nebude hodiny pripravovať. Jednoducho si rande naplánujete na čas počas dňa, kedy vám vznikne nejaká „diera“ v programe. Za stack dating môže byť pokojne považovaná rýchla prechádza s kávou po ceste do práce, stretnutie počas obedňajšej pauzy, alebo dokonca chvíľkový prestoj po vašom tréningu. Jednoducho si stretnutie naplánujete hocikedy kedy a hocikde sa vám naskytne voľná chvíľa.

image

Prvé rande nemusí byť dlhodobo plánované.

dreamstime

Budete autentickí

Jednou z hlavných výhod je, že počas svojho bežného dňa, v prostredí, na ktoré ste zvyknutí sa správate čo najprirodzenejšie. Autentickosť je to, čo sa momentálne nosí a vďaka čomu budete hneď vedieť na čom ste a tiež to, či vám imponuje aj správanie vášho potencionálneho partnera. Behom pár minút síce nezistíte o druhej strane všetko, čo by ste potrebovali, no minimálne môžete dať na prvý dojem a hneď budete vedieť, či sa s týmto človekom chcete stretnúť aj nabudúce. Ľudia, ktorí preferujú takýto typ zoznamovania, si dokonca niekedy vyčlenia celý deň na spoznávanie nových ľudí. S každým strávia určitý čas a tak behom jedného dňa majú možnosť spoznať a porovnať si viacero osôb a zistiť, kto im najviac vyhovuje.

ANKETA
Ako často si meníš pyžamo ty?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 19:45