Hlavne nech sa v posteli nenudíte!dreamstime
StoryEditor

Viete čo ženy pri sexe neznášajú? Na toto si dajte určite pozor!

14.10.2023, 14:00
Vzťahy

Že radšej nejaký sex, než žiadny? No tak to ani náhodou. V tomto prípade teda rozhodne neplatí, že aspoň niečo ako nič. Ženy majú jasnú predstavu o tom, ako má dobrý sex vyzerať. Niektoré veci, ktoré robí ich milenec dokonca absolútne neznášajú. No sú natoľko taktné, že o nich nehovoria

Alfa samca v posteli by chcela mať snáď každý žena. Horšie je, že máloktorý muž, takto sa prezentujúci aj dokáže naplniť očakávania, ktoré z jeho správania či reči tela vyžarujú.

Dosť bolo rečiam

To, čo ženy skutočne neznášajú je, ak ich partner ešte pred samotným sexom hovorí o tom, v čom je aký dobrý. Nehovoriac o tom, že spomenie všetky svoje milenky, ktoré boli s jeho výkonom nadmieru spokojné. A vám je už po minúte sexu jasné, že si len prihrieval polievočku a tak trošku si robí alibi, ak by to s vami v posteli celkom neklaplo.

Rýchlovky nie

Rýchlovky majú byť spestrením sexuálneho života. Aspoň tak ich vníma väčšina žien. Rozhodne by nemali byť na dennom poriadku. Ženy neznášajú, ak zabúdate na predohru či pomalé milovanie a namiesto toho chcete mať všetko čo najrýchlejšie za sebou.

To je nuda!

Ak chcete, aby mala vaša partnerka chuť na sex s vami aj nabudúce, musíte jej ponúknuť viac, ako tri obohraté polohy. To, čo ženy v posteli nebudú dlho tolerovať je nuda. Rovnako, ako keď myslíte len na seba a ona sa vo vašej milostnej hre dostáva na druhú koľaj.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 14:13