Robíte niektoré chyby aj vy?dreamstime
StoryEditor

Päť vecí, ktoré muži na ženách neznášajú. Robíte ich aj vy?

17.09.2023, 14:00
Vzťahy

Muži túžia po jednoduchých, nekomplikovaných vzťahoch v ktorých bude láska, harmónia a hlavne pokoj. Nuž, ale niektoré zo žien sú špecialistky v tom, nájsť problém aj tam, kde nie je. Viete čo všetko muži na ženách neznášajú a čím ich od seba zaručene odoženiete?

Nekontrolujte

Nekontrolujte každý jeden jeho krok. Nemýľte si záujem s prenasledovaním. Neposielajte mu denne desiatky správ a nebombardujte ho telefonátmi o ničom. Muži potrebujú svoju slobodu aj po tom, čo sú vo vzťahu. Neznamená to, že vás idú podvádzať za prvým rohom, alebo že vás nemajú radi. Len potrebujú voľne dýchať a ak vy organizujete jeden program za druhým a chcete byť neustále s ním, môže sa stať, že ho tým úplne odplašíte.

Negativita bokom

Nikto nechce mať vedľa seba ženu, ktorá bude vidieť vo všetkom problém. Ani vám by sa nepáčil život s mužom, ktorý by bol negatívne naladený a jeho výlevy by ste museli denne počúvať. Snažte sa na veci pozerať optimisticky. Nebuďte dopredu nahnevaná na to, že zajtra bude pršať, nenadávajte vopred na to, že v potravinách určite nezoženiete to, čo momentálne potrebujete. Posledné, čo muž chce, je mať doma stále nahnevanú ženu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. máj 2024 01:28