Ste prototyp ideálneho muža?pexels
StoryEditor

Takto vyzerá prototyp muža, po ktorom túži každá žena. Máte týchto päť vlastností?

11.09.2023, 08:00
Vzťahy

Že sa každej žene páči na mužoch niečo iné? To je síce pravda, našťastie, no sú isté vlastnosti, ktoré z vás pánov urobia prototyp muža, po ktorom túži každá žena. A to bez rozdielu. Ak máte väčšinu z nich, alebo nebodaj všetky, máte to u nežného pohlavia vyhraté. Pokiaľ však týmito vlastnosťami nedisponujete, môžete na nich zapracovať.

Ak ide o krátkodobý flirt, ženy sa na mužov pozerajú pomerne povrchne. Dôležité sú pre ne úplne iné parametre, než keď si idú vyberať partnera pre život.

Zmysel pre humor

Hneď po tom, ako fyzická príťažlivosť funguje na 100%, je pre ženu dôležité, aby sa s vami nenudila. Ak máte dar rozosmiať ju, je to pre vás veľké plus. Nuda je zabijak vzťahov. Žartujte, smejte sa spolu, snažte sa jej vykúzliť úsmev na perách za každých okolností. To je presne to, čo žena na vás ocení.

Umenie komunikovať

Viete, prečo ženy tak rady trávia čas so svojimi priateľkami? Jeden z dôvodov je to, že sa im môžu vyrozprávať. Môžu spolu hodiny komunikovať a rozoberať témy od výmyslu sveta. No dôležité je aj to, aby sa ony samé niečo dozvedeli. Preto ak máte dar komunikácie, využite ho vo svoj prospech. Buďte žene aj vy priateľom, s ktorým môže viesť dlhé rozhovory o všetkom, čo život prináša.

Buďte pozorný

Dokážte svojej vyvolenej, že gentlemani ešte nevymreli. Malé gestá sú to, čo dostane každú ženu. Nie, nie je to hanba ukázať ženám rešpekt či obdiv. Byť k nim pozorný, jemný, nežný, ohľaduplný. Buďte skutočný muž, ktorý si je vedomý svojich kvalít a práve vďaka tomu môže byť mužom po akom túžia všetky ženy.

Láska ide cez žalúdok

Nuž, láska ide cez žalúdok a to aj v opačnom garde, nie len keď žena uvarí niečo dobré svojmu partnerovi. Platí, že mužov v kuchyni ženy považujú za neskutočne sexi. Ak žene ukážete svoje kuchárske umenie, je viac než isté, že ďalšie rande neodmietne.

image

Ak viete variť, máte to vyhraté.

pexels

Rodina je základ

Či sa vám to páči, alebo nie, žena pri výbere svojho partnera už v začiatkoch vzťahu rozmýšľa nad tým, či je vzťah perspektívny. Ak ste rodinne založený a dokonca máte rád deti, máte oveľa väčšiu šancu na úspech než muži, ktorí stále nevedia čo od života chcú. Práve pri týchto typoch im začne blikať kontrolka, aby sa mali na pozore a nedávali svoju energiu do niečo, čo s najväčšou pravdepodobnosťou stroskotá na tom, že vaše predstavy o živote nebudú kompatibilné.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 11:03