Robíte niektoré chyby aj vy?dreamstime
StoryEditor

Päť vecí, ktoré muži na ženách neznášajú. Robíte ich aj vy?

17.09.2023, 14:00
Vzťahy

Muži túžia po jednoduchých, nekomplikovaných vzťahoch v ktorých bude láska, harmónia a hlavne pokoj. Nuž, ale niektoré zo žien sú špecialistky v tom, nájsť problém aj tam, kde nie je. Viete čo všetko muži na ženách neznášajú a čím ich od seba zaručene odoženiete?

Samozrejme, buďte vo vzťahu sama sebou, no nesnažte sa za každú cenu spochybňovať jeho slová, mať prehľad o všetkom čo robí a neanalyzovať každý jeho pohyb či pohľad, ktorý sa vám nezdá.

Nepodceňujte sa

Muži majú radi ženy, ktoré sú sebavedomé a cieľavedomé. Nepodceňujte sa a nespochybňujte neustále svoje schopnosti. Vynechajte svojho partnera z vašich nezmyselných úvah o tom, či vyzeráte dosť dobre, nespochybňujte jeho city k vám ani to, či sa mu taká či onaká páčite. Raz začas počas PMS sa pokojne môžete opustiť, no ak by mal váš partner pravidelne pred sebou kôpku nešťastia, ktorá nie je so sebou spokojná, zrejme ho to dlho baviť nebude. A neočakávajte od neho, že vás bude non stop presviedčať o opaku.

Neobskakujte ho

Isteže, sú páni, ktorí by určite boli radi, keby mali svoju partnerku doma a tá by sa starala o neho ako aj o domácnosť a deti a urobila by všetko, čo mu na očiach vidí. No väčšinu mužov toto správanie baví len krátkodobo. Alebo si na to zvykne a urobí si z vás slúžku, no tým sa zmení aj jeho pohľad na vás. Potešte ho dobre navarenou večerou či obedom, no trvajte na tom, aby ste si úlohy v domácnosti rozdelili spravodlivo a aby ani jeden z vás neťahal za kratší koniec

Neriešte

Áno, ženy skutočne niekedy myslia nie, keď hovoria áno a niekedy sú skutočne poriadne naštvané aj napriek tomu, že hovoria, že im nič nie je. No muži to tak nemajú. Je ticho a hovorí, že sa nič nedeje? Nerýpte sa v tom. Je totiž ticho preto, lebo sa nič nedeje. Ak ste typ ženy, ktorá potrebuje za každú cenu všetko analyzovať a riešiť, vedzte, že váš partner na týchto debatách bude participovať len veľmi nerád.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 21:41