Dajte šancu rannému sexu.pexels
StoryEditor

Ranný sex prináša so sebou množstvo výhod. Toto sú 4 z nich, pre ktoré sa vám oplatí vstať skôr

18.09.2023, 08:00
Vzťahy

Padáte večer do postele po celom dni takí unavení, že sex je to posledné na čo myslíte a máte ešte energiu? Riešením je dopriať si sex ráno, hneď po prebudení. Nielen že si splníte „manželské povinnosti“, ale bude to mať pozitívny dopad na to, v akom duchu sa bude niesť celý váš deň.

Ranný sex naštartuje váš metabolizmus, pokojne ho môžete istým spôsobom považovať aj za tréning. O endorfíny, podobne ako po športe nebudete mať núdzu.

Hneď po prebudení

Odborníci sa zhodujú, že ideálny čas na posteľné radovánky je o 7:30. Práve vtedy sú ľudia vyspatí, oddýchnutí a okrem toho, že majú množstvo energie, sú aj oveľa citlivejší. Sex tak môže byť pre nich o niečo intenzívnejší než obvykle. Ak patríte k ľuďom, ktorí budík posúvajú na čo najneskorší čas, skúste to párkrát vyskúšať. Uvidíte s akým nadšením sa budete prebúdzať.

Skvelý tréning

Ranný sex vám pokojne môže nahradiť tréning. Najmä ak nebudete počas neho pasívny. Preto zoberte aktivitu do vlastných rúk a hor sa spaľovať kalórie hneď ráno.  Taká akčná tridsaťminútovka sa môže rovnať aj mínus 150 kalórii.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 05:45