Vďaka tejto technike bude váš orgazmus intenzívnejší.dreamstime
StoryEditor

Túžite po intenzívnom orgazme? Vyskúšajte techniku štart a stop

21.08.2023, 08:00
Vzťahy

Žiaľ, nie všetky ženy sú schopné dosiahnuť orgazmu pri každom sexe. Určité percento žien ho zároveň nedosiahne nikdy. No všetko sa dá natrénovať a praxou dosiahnuť časom to, čo sa vám zdalo na míle vzdialené. A platí to aj pre orgazmus. Dokonca sú techniky, vďaka ktorým dokáže byť ešte oveľa intenzívnejší.

Uspokojivý sexuálny život je dôležitý nie len pre páry, ale aj pre jedincov. Často je to beh na dlhú trať a neustále skúšanie a spoznávanie samého seba je cestou k úspechu.

Spoznávajte sa

Možno máte to šťastie, že dosiahnutie orgazmu je pre vás samozrejmosťou a končí sa nim každý, alebo aspoň takmer každý sexuálny styk. No pokiaľ k týmto šťastlivcom nepatríte, mali by ste sa sama sebe o niečo viac povenovať. Nájsť na tele miesta, ktoré vás vzrušujú, spôsobujú vám rozkoš a stimuláciou ktorých dokážete dosiahnuť vrchol. Je tu síce možnosť, že natrafíte na milenca, ktorý to všetko objaví za vás, no na to by sme sa na  vašom mieste nespoliehali.

Na partnerovi záleží

Technika štart a stop vám nepomôže, ak presne neviete na ktoré miesta „zatlačiť“ a čo vám robí dobre. Preto by ste ju mali skúšať predovšetkým s partnerom, s ktorým ste zosynchronizovaní. Presne vie, čo máte rady, aké tempo či polohy vám vyhovujú. A dosiahnutie orgazmu s ním je samozrejmosťou, alebo aspoň vysoko pravdepodobným pravidlom.

image

Vyskúšajte s partnerom techniku štart a stop.

dreamstime

Technika štart a stop

Pri technike štart a stop ide o oddialenie blížiaceho sa orgazmu. Keď cítite, že prichádza vyvrcholenie a už sa blížite k cieľu, prestaňte po dobu pol minúty so stimuláciou. Toto môžete opakovať jeden až dvakrát, no je veľmi dôležité, aby ste dokonale poznali svoje telo. Inak sa môže stať, že nakoniec z toho nebude nič a vy prepasiete ten správny moment. Po pol minúte pokračujte a tentokrát si už nenechajte vyvrcholenie ujsť. Nakumulovaná rozkoš vám zaručí orgazmus, aký ste ešte nezažili.   

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:49