Nos vám čo to napovie.dreamstime
StoryEditor

Pri pohľade na pánov si všímajte nos a chodidlá. V jednej veci budete mať hneď jasno

16.08.2023, 08:00
Vzťahy

Máte radi sex? Mali ste možnosť vyskúšať viacerých partnerov? Potom iste viete, že neplatí staré známe: „Aj s malým šaškom sa dá zahrať veľké divadlo“. Ak je pre vás informácia o tom, čo skrýva dotyčný v nohaviciach dôležitá, stačí, ak sa pozriete na jeho nos, či chodidlá.

Pánske nosy, najmä tie väčšie, sú pomerne diskutovanou témou. S istou dávkou humoru, samozrejme. No niečo na tých veľkých nosoch bude.  Podľa nich by ste mali plus mínus vedieť odhadnúť, akou mužskou pýchou je váš vyvolený obdarovaný.

Absurdný prieskum

Nedávno magazín Translational Andrology and Urology zverejnil zaujímavé výsledky prieskumu kórejských vedcov. Tí si doslova posvietili na to, čo páni ukrývajú v nohaviciach. Tohto výskumu sa zúčastnilo viac než tisíc dobrovoľníkov a výsledky boli povedzme, šokujúce. Skutočne z nich vyšlo najavo, že páni, ktorí sa pýšili väčším prirodzením, mali aj veľký, alebo aspoň výrazný nos. Podľa vedcov to má však jednoduché vysvetlenie. Môže za to testosterón. Ak je jeho hladina vyššia, odrazí sa to nie len na čuchovom orgáne, ale aj na tom pohlavnom.

A to nie je všetko

A aby toho nebolo málo, na svete je ešte jeden poznatok z tejto štúdie. Vedeli ste, že rovnako ako sa dá podľa nosa približne predpokladať veľkosť penisu, tak veľkosť chodidiel vám čo to napovie o jeho hrúbke? Opäť za to môže testosterón. Čiže sa môžete domnievať, že ak má muž veľké chodidlá, ani hrúbka penisu nebude práve zanedbateľná.  A čo hovoria vaše súkromné štatistiky a prieskumy?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 18:11