Otužovanie pozitívne vplýva na váš sexuálny život.dreamstime
StoryEditor

Otužovanie ako cesta k lepšiemu sexu? Pozrite sa, čo urobí studená voda s vašim telom

02.08.2023, 14:00
Vzťahy

Pokles sexuálneho apetítu sa spája s rôznymi problémami či životnými okolnosťami. No je množstvo spôsobov, ako chuť na sex trošku nakopnúť. Otužovanie je jednou z nich. Studená voda si v posledných rokoch našla svojich priaznivcov a okrem benefitov na zdravie má aj ďalšie pozitívny účinky. A to priamo na váš sexuálny život.

Tak ako pri všetkom, aj v tomto prípade platí, že niektoré veci idú spolu ruka v ruke. Funguje to veľmi jednoducho.

Zdravie

Je prirodzené, že pokiaľ je človek zdravý, cíti sa fit a vitálne, aj chuť na sex je prirodzene oveľa lepšia než v prípade, ak ho trápia nejaké zdravotné ťažkosti. Je známe, že otužovanie vplýva na budovanie imunity a na zdravie ako také. No pravdou tiež je, že ak sa tejto činnosti venujete pravidelne, dokážete počas pobytu v studenej vode spáliť aj nejaké tie kalórie. Aj obezita, či kilá navyše vám bránia v tom, cítiť sa pekne a uvoľniť sa počas sexu. Práve otužovaním v kombinácii s pohybom a racionálnym stravovaním sa však môžete v krátkej dobe zbaviť nežiadúcich centimetrov na vašom tele. A ako budú centimetre či kilá odbúdať, chuť na sex bude priamo úmerne narastať.

Prekrvená nie len koža

Už pár minút v studenej vode vám prekrví pokožku. Tá je následne pružná, pevná a už na prvý pohľad vyzerá zdravo. A čo teda takáto voda urobí s vašimi genitáliami? Samozrejme, že páni by v tomto smere mohli oponovať, no my skôr hovoríme o tom, čo sa deje s vašim telom po tom, ako z vody vyjdete. Kompletne celé je prekrvené. Vrátane intímnych partií. A ako bonus tu máte aj poriadnu dávku endorfínov. Ak ich navyše nasmerujete tým správnym smerom, potom už viac s chuťou na sex a s libidom nebudete mať problém.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:48