Zábava v posteli je zárukou dobrého sexu.dreamstime
StoryEditor

Humor ako jedna z ciest k zaručenému orgazmu? Ženy potvrdili to, čo ste si dlho len mysleli

18.07.2023, 14:00
Vzťahy

Noc plná vášne s mužom vašich snov. Tým, za ktorým sa obzrie každá žena. Tým, ktorého túžite mať po svojom boku čo najdlhšie. A hoci vám to zo začiatku funguje podľa vašich predstáv, časom ani jeho sexi telo a krásna tvár nie sú zárukou toho, že váš sexuálny život bude vždy ideálny. Nedávne štúdie potvrdili, že skvelý sex ide ruka v ruke s úplne inými vlastnosťami.

Ženy sa jednoznačne zhodujú: Najtrvácnejšie vzťahy a ten najlepší sex mali s mužom, ktorý ich vedel rozosmiať. A to nie len v posteli.

Jednoznačné priznanie

Na základe niektorých štúdii sa potvrdilo, že ženy priťahujú silní muži, ktorí sú navyše atraktívni nie len pre ne, ale aj pre okolie. Z dlhodobého hľadiska však väčšina z nich priznala, že krása nie je všetko a to, čo ich priťahuje ešte viac, je zmysel pre humor, ktorý ich partner má.

Orgazmus vďaka smiechu

So ženským orgazmom to nie je vždy úplne jednoduché. Stále je pomerne vysoké percento žien, ktoré ho dokonca počas života nezažijú ani raz a rovnako tak je pomerne veľa žien, ktoré ho nedosiahnu pravidelne. Jedno je však isté, z niektorých výskumov vyplýva, že ženy, ktoré žijú vo vzťahu kde nechýba humor, majú cestu k orgazmu, dokonca aj viac násobnému oveľa jednoduchšiu. Ak sa teda dokážete spoločne zasmiať mimo postele, ale aj v nej, odbúrate nie len stres, ale aj zábrany. Je to pozitívny následok toho, že sa pri partnerovi môžete cítiť samé sebou a uvoľnené. Navyše poriadna zábava v posteli je neskutočne sexi.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 14:34