S niektorými mužmi vám nuda nehrozí.dreamstime
StoryEditor

Romantickí Taliani či horkokrvní Španieli. S týmito mužmi sa v posteli nudiť nebudete!

04.07.2023, 14:00
Vzťahy

Flirtovanie, zoznamovanie a randenie jednoducho patrí k letu. Počas dovoleniek či rôznych festivalov máte možnosť stretnúť zaujímavých ľudí. Uvoľnená atmosféra, nálada a okolnosti robia svoje. Ak sa vám do cesty pritrafí navyše nejaký cudzinec, rozhodne sa nezdráhajte. Pri všetkej zodpovednosti si pokojne užite náruživý sex svojho života.

Niektorí muži sa jednoducho narodili so šarmom a charizmou, ktorej len ťažko odoláte. Za zmienku stoja aj ich predispozície v posteli.

Horkokrvní Španieli

Ak vás pri bare osloví sexi Španiel, určite sa nebráňte hlbšiemu spoznávaniu. Ak chcete prežiť letnú lásku so všetkým čo k tomu patrí a v neposlednom rade sex vášho života, práve títo temperamentní muži vám ukážu ako vyzerá poriadna dávka lásky.

Romantickí Taliani

Ciao Bella! Komu by nelichotili milé pohľady a oslovenia galantných Talianov. Tí presne vedia, čo na ženy platí a ako si získať nie len ich pozornosť, ale aj náklonnosť. Budete sa pri nich cítiť ako femme fatale a v posteli sa rozhodne nudiť nebudete. Pripravte sa na to, že s Talianom to bude „jazda“ no na niekoho ich komunikatívnosť a spŕška neustálych komplimentov môže byť až príliš.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 23:37