Manipulátor vás vie veľmi rýchlo dostať tam kam potrebuje.dreamstime
StoryEditor

Vzťah s manipulátorom vás oberie aj o poslednú dôstojnosť. Tieto signály neprehliadnite

16.06.2023, 10:00
Vzťahy

Na začiatku je všetko krásne. Stará sa o vás ako o princeznú a vy máte pocit že žijete jednu nádhernú rozprávku plnú romantiky. Až časom sa z rozprávky stáva nočná mora a akonáhle vám spadnú ružové okuliare, vidíte realitu v plnej paráde. Na vzťah s manipulátorom sa nedá pripraviť. A dlhodobé spolunažívanie z vás urobí trosku.

Si len moja

Nie, žiarlivosť nie je zdravá a to v žiadnej forme. Ak partnerovi očividne nedáte dôvod na žiarlivosť nie sú žiadne takéto scény prípustne. Nie je to prejav jeho lásky a záujmu voči vašej osobe, tak si to ani nenahovárajte. Je to prejav jeho nízkeho sebavedomia a toho, že vás chce mať sám pre seba. Žiarli na náhodných mužov ktorí vám venujú letmý nič nesignalizujúci pohľad, na kolegov s ktorými ste šli na obed, na priateľov ktorým venujete hoci aj minimum času.

Iná tvár

V spoločnosti bývajú manipulátori často veľmi milí, priateľskí a zabávaní. Priatelia ich väčšinu majú radi. Aj k vám sa mimo vášho domova bude správať zdvorilo a veľmi pozorne. Nie raz sa stane že vám ho vaši blízki či kamaráti budú závidieť. Dojem dokáže zanechať skutočne veľmi dobrý a oklame všetkých naokolo. No len naoko.

Vy sa za to môžete

Ak sa jemu alebo vám ako páru čokoľvek nepodarí, vinník je vždy jasný. On sa samozrejme vyviní z každej situácie. Na vaše konto dokáže bez mihnutia oka pripísať aj jeho osobné neúspechy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 09:33