Doprajte si s partnerom masáž s olejom ktoré pôsobí ako silné afrodiziakum.dreamstime
StoryEditor

Potrebujete naštartovať sexuálny apetít? Oleje s touto vôňou fungujú ako afrodiziaká

06.06.2023, 10:00
Vzťahy

Príjemné spestrenie sexuálne života nie je potrebné len v dlhoročných vzťahoch. Aj páry ktoré sú v tom stále až po uši a majú chuť na sex 24 hodín denne, si intímne chvíle radi užijú o niečo intenzívnejšie. K tomu vám môžu okrem erotických hračiek dopomôcť aj esenciálne oleje ktoré pôsobia ako silné afrodiziaká. Veď začať predohru erotickou masážou je základ úspechu dobrého sexu.

Niektoré vône vo vás naštartujú chuť na sex a zároveň spoľahlivo stimulujú erotogénne zóny. Tak sa pripravte na to, že dnes to vo vašej posteli bude poriadne kĺzať.

Ruža

Ruže sú jednými z najobľúbenejších kvetov medzi ženami. Nemožno sa preto čudovať, že práve esenciálny olej z výťažkov tohto nádherného kvetu je silným afrodiziakom a to nie len pre dámy, ale aj pre pánov. Vôňa ruže navodí tú správnu romantickú atmosféru a v neposlednom rade sa postará o to, aby ste sa zbavili prípadného napätia. Veď byť pri sexe uvoľnení a odviazaní je zárukou skvelých zážitkov.

image

Ružový olej vo vás prebudí všetky zmysly.

dreamstime

Patchouli

Ak hľadáte olej ktorý okrem vašich zmyslov zahrá aj na vaše hormóny, potom by ste mali staviť na patchouli. Stimuluje estrogén aj testosterón vďaka čomu bude vaša žiadostivosť a chuť na sex intenzívnejšia ako inokedy. Patchouli prebudí aj vaše libido. Doprajte si ho preto rovno v dvojitej dávke a to ako masážny olej a tiež olej do aróma lampy.

Čokoládový olej

Čokoláda sama o sebe je považovaná za afrodiziakum. Oslaďte si s partnerom pikantné chvíle práve týmto olejom. Omamná vôňa čokolády vás oboch s milencom naštartuje a aj vďaka tejto sexi masáži si spolu užijete tie najšťavnatejšie chvíle.

Škoricový olej

Chýba vám vášeň či sexuálny apetít? Máte pocit že vo vašej spálni už oheň dávno vyhasol? Potom by ste si mali určite zadovážiť škoricový olej. Práve vďaka nemu sa znovu objaví túžba po partnerovi a divokom sexe. Vôňa oleja je veľmi silná, preto vám na želaný efekt stačí len pár kvapiek.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 07:38