Šťastný vzťah musí mať pevných hneď niekoľko pilierov.dreamstime
StoryEditor

Chémia je síce dôležitá, no aby váš vzťah fungoval aj po rokoch potrebujete ešte niečo viac

03.06.2023, 14:00
Vzťahy

Zrejme počas života každý z vás zažil takú tú lásku ktorá vám nasadila najskôr ružové okuliare a potom jednu ranu za ranou. Lásku o ktorej pochybovalo celé vaše okolie, odhovárali vás od nej no vy jediní ste jej verili. Veď viete ako to chodí, počas obdobia kedy ste do seba bezhlavo zamilovaní niektoré veci prehliadate a iné si idealizujete.

Povaha

Že protiklady sa priťahujú? Áno, ale len do istej miery. A len do určitého obdobia. Už v prvých týždňoch randenia si všímajte či negatívne vlastnosti vášho potencionálneho partnera neprevyšujú tie pozitívne. Dnes ich síce prehliadate a máte pocit že na ničom nezáleží, keď však zamilovanosť vyprchá, môže rozdielnosť vašich pováh viesť rovno k rozchodu. Za krachom vášho partnerstva môže neskôr stáť aj jeho prílišný temperament a vaša pasivita.

Sex

Sex nie je všetko? Nie je. To je pravda. Ale nie je ani málo. A v dlhotrvajúcom vzťahu či manželstve to nie je ani zďaleka zanedbateľná časť. Ak teda hneď na začiatku cítite, že vám to v sexe nefunguje, môže to byť v budúcnosti problém. Ale ani tu to nemusí byť také čierne ako to vyzerá. Bude to chcieť trošku odvahy pretože vás nečaká príjemný rozhovor, no ak svojej polovičke poviete o svojich predstavách a jemu bude na vás záležať, určite sa posnaží aby vám v posteli splnil aj tie najtajnejšie želania.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 15:20