Niektoré veci dokážu mužov poriadne nahnevať.dreamstime
StoryEditor

To čo muži pri sexe milujú iste viete. No sú aj veci ktoré vrcholne neznášajú a robíte ich zrejme aj vy

30.05.2023, 14:00
Vzťahy

Ak si myslíte, že len vás partner niečím neustále irituje, môžete si byť istá, že on to má s vami veľmi podobne. Aj keď vás bezhranične miluje, predsa len sú veci ktoré ho dokážu nie len naštvať, ale aj poriadne vytočiť. Najmä počas sexu by ste na mali na niektoré z nich radšej úplne zabudnúť.

Muži priznali čo na ženách milujú, ale aj to čo vrcholne neznášajú. Zrejme sa v niekoľkých z nich nájdete aj vy. Nuž, aspoň viete na čom by ste mali popracovať a na čo si dať v budúcnosti lepší pozor.

Naprogramovaná

Ani jedného muža, až na pár výnimiek, nebaví ísť stále podľa nejakých pravidiel a mať všetko nalinajkované. On má chuť na spontánny sex, no vy ho stopnete a najskôr ho pošlete do sprchy, prípadne sa tam na dvadsať minút vyparíte vy. Priamo úmerne s tým sa však stráca aj jeho chtíč. Hygiena je samozrejme dôležitá, no občas dajte šancu aj neplánovanej rýchlovke ktorá uspokojí nie len vášho partnera, ale v konečnom dôsledku aj vás.

Nezastaviteľná

Povedzme si úprimne že niektoré slová v posteli vášho partnera môžu nažhaviť a rovnako aj povzbudiť. No pokiaľ s ním počas sexu začnete rozoberať veci ktoré so sexom nemajú nič spoločné, vie ich to poriadne naštvať a schladiť. Ak vám teda hlavou ide počas sexu milión myšlienok tak sa konečne uvoľnite, na chvíľu na všetko zabudnite a sústreďte sa len na vás dvoch. Všetko ostatné počká.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 04:12